Stjepanović: Pustimo tabelu, neće biti lako protiv Radnika

Olimpik dočekuje tim iz Hadžića

Stjepanović: Pustimo tabelu, neće biti lako protiv Radnika

U sklopu 15. kola Prve lige FBiH sutra će se na stadionu Otoka sastati Olimpik i Radnik.

Duel je ovo prvoplasiranog i tima koji se nalazi na dnu prvoligaške karavane, a iako izraziti favoriti, u taboru Olimpika svjesni su da im to neće biti dovoljno kako bi ostvarili pobjedu.

S velikim respektom prema Radniku gleda i ofanzivac Olimpika Ognjen Stjepanović.

"Mislim da Radnik igra puno bolje, nego što to pokazuje bodovni saldo. Pred nama je zahtjevan susret, u kojem želimo da dođemo do bodova i tako na najbolji način završimo sezonu. Moramo pokazati na terenu kompaktnost i koncentrisanost, kako bismo uspjeli da osvojimo bodove", kazao je Stjepanović.

Stjepanović je trenutno drugi strijelac Olimpika sa šest pogodaka.

"Sigurno da sam izabrao pravi klub za svoju karijeru. Dobio sam priliku da igram što mi je bilo najvažnije, a mislim da sam dobro iskoristio pruženu šansu. Olimpik je zdrava sredina, zaista sam oduševljen klubom i načinom kako funkcioniše, tako da imam sve riječi hvale za sve u i oko kluba."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju je u svoje ime, ali i svih ostalih u klubu, izrazio saučešće saigraču Idrizu Džafiću zbog smrti njegova oca.

Podsjetimo, susret između Olimpika i Radnika igra se u subotu od 13:30 sati.

Top Komentari

balunv
Kako lako pohapsili vam sudije treba na terenu pobjedio al vi to neznate bez pomoći sudija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi