Valverde: Barca će 31. avgusta biti znatno jača

Ko dolazi?

Valverde: Barca će 31. avgusta biti znatno jača

Edmir Škorić

Ernesto Valverde, trener Barcelone, dao je navijačima dosta optimzma izjavom poslije meča sa Alavesom.

Barcelona je golovima Messija došla od pobjede nad Alavesom, a do kraja prelaznog roka u klub bi moglo da stigne još jedno veliko ime. Već je potvrđen dolazak talentovanog Ousmanea Dembelea iz Borussije Dortmund, no očigledno da to nije sve.

"Ubijeđen sam da ćemo 31. avgusta tim Barce biti još jači. Ubijeđen sam da ćemo nakon zadnjeg dana prelaznog roka biti daleko kompetetivniji tim. Siguran sam u to", rekao je Valverde.

Ovog ljeta se dosta pregovaralo s Liverpoolom oko Philippea Coutinha i navijači se nadaju da će Brazilac biti taj koji će krajem avgusta doći u klub. Ako to ne bude Coutinho, onda bi mogao biti Angel Di Maria ili Lorenzo Insigne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, očekuje se neki ofanzivac koji će Barcu činiti puno jačom nego što je sada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije