Valverde je sve iznenadio sa početnom postavom za meč protiv Alavesa

Lionel Messi je ostao na klupi

Valverde je sve iznenadio sa početnom postavom za meč protiv Alavesa

S. Pašalić

Barcelona u okviru 34. kola špnaske primere večeras od 21:30 igra utakmicu u gostima kod Alavesa.

Katalonski tim još uvijek nije osigurao titulu prvaka u Španiji, ali to čini se ne zabrinjava trenera Ernesta Valverdea koji je odlučio da poštedi Lionela Messija.

Argentinac će utakmicu početi na klupi, a u napadu Barcelone će večeras početi Suarez, Coutinho i Dembele.

Nelson Semedo i Sergi Roberto počinju od prve minute u odbrani, tako da će jedan biti na desnoj strani, a drugi na lijevoj strani.

Messi još uvijek vodi u utrci za Zlatnu kopačku sa 33 gola, a Kylian Mbappe mu se sa nova tri gola koja je postigao ovog vikenda približio i sada ima 30.

Ukoliko Messi večeras ne bude ulazio u igru i ne postigne gol, bit će to odlična prilika za Francuza da se još više približi Argentincu

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona će večeras početi utakmicu sa ovih jedanaest igrača:

Marc-Andre ter Stegen; Nelson Semedo, Gerard Pique, Umtiti, Sergi Roberto; Sergio Busquets, Arturo Vidal, Carles Alena; Ousmane Dembele, Luis Suarez, Philippe Coutinho.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi