Valverde: Messi je genije

Donio Barci pobjedu

Valverde: Messi je genije

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone pobijedili su sinoć na Camp Nou ekipu Alavesa sa 3:0, a ponovo je zablistao Lionel Messi.

Argentinski fudbaler je sinoć postigao dva sjajna gola i još jednom je vodio Barcelonu do pobjede. Za Blaugranu je ovo odličan početak nove sezone u La Ligi u kojoj ova ekipa brani titulu prvaka.

Nakon utakmice trener Barcelone, Ernesto Valverde, nije krio oduševljenje Messijevom igrom, te je jednostavno mogao samo reći da je Argentinac još jednom pokazao da je pravi genije na terenu.

"Messi je genije. Sretni smo što ga možemo gledati na terenu i što smo u svijetu fudbala u eri kada on igra. Messi uvijek nekako nađe način da nas iznenadi i tako će uvijek biti. Morate biti spremni da od Messija očekujete ono nemoguće jer on vidi neke stvari na terenu što niko ne vidi", rekao je Valverde.

Top Komentari

ratip irats
Genije + carobnjak = vanzemaljac. Covjek je sa neke druge planete.
10 2
Romario 77
dobar je vjerovatno najbolji ali pretjerivanje tipa mađionicar ,genije i to... on je covijek koji dobro radi svoj posao.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi