Valverde na press konferenciji nije mogao izbjeći pitanje oko Neymara

Jasno je odgovorio

Valverde na press konferenciji nije mogao izbjeći pitanje oko Neymara

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra počinju novu sezonu gostujućom utakmicom protiv Athletic Bilbaoa u okviru prvog kola španske La Lige.

Barcelona će braniti titulu prvaka Španije, a već u prvom kolu katalonski klub ide na neugodno gostovanje u Bilbao. Da stvari budu gore Ernesto Valverde neće u ovom meču računati na Lionela Messija koji je povrijeđen.

Pred sutrašnji meč na Camp Nou je održana press konferencija, a u centru pažnje bio je Neymar. Valverde jednostavno nije mogao izbjeći pitanje za brazilskog igrača koji se povezuje s povratkom u katalonski klub.

Međutim, Valverde je jasno poručio da ne želi govoriti o fudbalerima koji nastupaju za neke druge klubove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam uključen u te stvari i fokusiran sam na treniranje ekipe. Nemam vremena da razmišljam o igračima drugih klubova. Pošutujemo igrače koji igraju za druge klubove, on pripada PSG-u i to je to. Nemam šta da kažem na tu temu", rekao je Valvede.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marko Arandjelovic
lepo si reko
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi