Valverde: Neymar je sretan i nastavlja dalje s nama

Ostaje u Barceloni?

Valverde: Neymar je sretan i nastavlja dalje s nama

Endin Čaušević

Saga oko eventualnog transfera Neymara iz Barcelone u PSG još uvijek nije dobila konačni epilog.

Prošle sedmice pojavile su se spekulacije da PSG želi platiti čak 222 miliona eura za Brazilca koliko iznosi njegova otkupna klauzula. Iako se pisalo da Neymar ide u PSG na kraju su igrači Barcelone uspjeli da ga uvjere da ostane na Nou Campu.

Neymar je sinoć svojim golom odlučio meč protiv Manchester Uniteda, te je pokazao da se nalazi u sjajnoj formi. Nakon utakmice oglasio se i trener Katalonaca, Ernesto Valverde, koji je poručio da Neymar ostaje u Barci.

"Neymar je veoma sreta u Barceloni i jedina vijest koju vam sada mogu reći jeste da on nastavlja dalje s nama", poručio je Valverde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi