Valverde oduševljen igrom Suareza
EPA

Pohvalio igru Paca Alcacera

Valverde oduševljen igrom Suareza

Eldar Ganibegović

Trener Barcelone, Ernestvo Valverde tvrdi kako je oduševljen Luisom Suarezom, untaoč tome što Urugvajac opet nije postigao pogodak.

Suarez je ove sezone postigao tri gola u dresu Katalonaca, a ovo je bila treća utakmica zaredom u koji nije bio strijelac, iako je asistirao Pacu Alcaceru za pogodak koji im je donio novu pobjedu.

"Očigledno je kako smo dominirali prvim poluvremenom i mogli smo na odmor otići sa većom prednošću", rekao je šef Barcelone.

"U drugom poluvremenu su igrali bolje i postigli su pogodak za izjednačenje i vratili se u utakmicu. Međutim brzo smo vratili prednost na svoju stranu, ali do kraja utakmice smo bili dosta nesigurni, jer smo dosta zarmišljali o rezultatu, a ne o igri."

"Alcacerov nastup? Dobro je za njega ali i za tim što je postigao dva pogotka, jer je ovo veoma važna pobjeda. Sretan sam zbog njega, ovo će mu pomoći da stekne samopouzdanje i tako će pokazati da je sjajan strijelac."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luis Suarez? Oduševljen sam s njim. Također je dobar znak za tim da pobjeđuje bez Suarezovih pogodaka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi