Van Dijk je Salahov gol slavio zagrlivši igrača Intera: "Jesi li normalan?"

Dumfries zbunjen

Van Dijk je Salahov gol slavio zagrlivši igrača Intera: "Jesi li normalan?"

Edmir Škorić

Virgil van Dijk je pogodak Mohameda Salaha Interu za 2:0 u meču osmine finala Lige prvaka proslavio sa nogometašem italijanskog tima.

Stoper Liverpoola je kapiten nizozemske reprezentacije, u kojoj igra zajedno sa Denzelom Dumfriesom. Ovaj ptu su bili na suprotnim stranama, a Van Dijk je očito to i zaboravio.

Kada je Salah postigao gol za 2:0 i tako "dotukao" domaćina na Giuseppe Meazzi, defanzivac Redsa zagrlio je Dumfriesa, koji je bio zbunjen i sve to je ispratio grimasom lica kojom kao da govori: "Jesi li ti normalan?"

Nije dugo trajao momenat kada je Van Dijk obgrlio Dumfriesa, no naravno sve su zabilježile kamere i društvenim mrežama se proširilo radovanje Nizozemca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Redsi su napravili dobar posao pred revanš na Anfieldu koji se igra u martu. Imaju velikih 2:0 i svakako će biti u pol poziciji pred odlučujuću 'bitku.

Top Komentari

axel42
Čim nalete na ozbiljnog protivnika, pušiona!!
8 1
Goran86
L cim naleti na imalo ozbiljnu ekipu, dojnji su..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi