Van Dijk ne miruje - Nizozemac putem kamera imao šta reći svojim saigračima nakon sramotnog poraza

Atalanta slavila sa 3:0 na Anfieldu

Van Dijk ne miruje - Nizozemac putem kamera imao šta reći svojim saigračima nakon sramotnog poraza

Esmer Oštraković

Liverpool je sinoć odigrao katastrofalnu utakmicu na svom terenu protiv Atalante, a gosti su na kraju slavili ubjedljivu pobjedu od čak 3:0.

Nadali su se navijači Liverpoola da će Klopp iz kluba otići sa titulom prvaka u Evropskoj ligi, ali nakon poraza koji je ovaj klub doživio sinoć jasno je da će to biti veoma teško ostvariti.

Od februara prošle godine Liverpool nije izgubio na Anfieldu, ali su zato sinoć propisno "zgaženi" od strane Atalante koja je odigrala fenomenalnu utakmicu.

Gianluca Scammaca je doveo goste u vodstvo malo prije kraja prvog poluvremena kada je loptu nekako provukao ispod golmana Liverpoola Caoimhina Kellehera.

U drugom poluvremenu Scammaca je postigao svoj drugi gol iskoristivši prostor koji mu je ostao nakon jako loše odbrane koju je odigrala ekipa Liverpoola.

Oglasi

Dominik Szoboszlai je krivac kod trećeg gola jer je izgubio loptu, a sve je na kraju u pogodak za goste pretvorio Hrvat Mario Pašalić.

Nakon utakmice, baš kao i nedavno protiv Manchester Uniteda Van Dijk nije štedio svoje saigrače, te je "opleo" po njima.

Ovaj put njegove riječi odnosile su se upravo na Kellehera i na Szoboszlaia.

"Razočaravajće popodne naravno. Napravili smo previše individualnih grešaka i kažnjei smo za to. Osjećaj je ružan", rekao je Van Dijk.

Nakon toga upitan je o svom, ali i o nastupu svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Primili smo golove jer smo gubili lopte u teškim trenucima. Bili smo otvoreni u tim momentima. Moramo bolje.

Svaka čast Atalanti, sve su kaznili. Mi smo imali neke šanse, ali ništa nismo iskoristili", rekao je Van Dijk.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi