Van Persie se vraća kući, sutra na ljekarskim pregledima

Potpisuje za Feyenoord

Van Persie se vraća kući, sutra na ljekarskim pregledima

Legendarni holandski fudbaler Robin van Persie nakon duge inostrane karijere trebao bi se vratiti u rodni Rotterdam.

Van Persie je odlučio da nakon dvije i pol godine provedene u Fenerbahčeu napusti Tursku i vrati se u Feyenoord u kojem je i započeo svoju profesionalnu karijeru, a transfer bi se trebao realizovati do kraja ove sedmice.

Kako navode holandski mediji, Van Persie će sutra obaviti ljekarske preglede i potom s Feyenoordom potpisati ugovor do ljeta 2019. godine, što će biti njegova posljednja godina u profesionalnom fudbalu.

Inače, Van Persie je za Feyenoord nastupao u periodu od 2001. do 2004. godine. Upravo iz Feyenoorda je otišao u Arsenal, nakon čega je prešao u Manchester United, a potom u Fenerbahče.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Nije poznato hoće li Van Persie u Feyenoord stići kao slobodan igrač, odnosno da li će dobiti raskid ugovora, ili će holandski tim morati izdvojiti određenu sumu za transfer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi