Vapaj legendarnog trenera: "Izgubio sam prijatelje, rodbina mi je zatvorena, zakasnili smo sa svim"

Dramatična izjava

Vapaj legendarnog trenera: "Izgubio sam prijatelje, rodbina mi je zatvorena, zakasnili smo sa svim"

Admin Čaušević

Među najugroženijim italijanskim gradovima epidemijom koronavirusom sigurno je Brescia. 

Jedan od najpoznatijih ličnosti iz tog grada sigurno je Cesare Prandelli, legendarni trener iz Serije A i bivši selektor Azzurra.

Prandelli je u dramatičnim izjavama kazao kako je izgubio mnogo prijatelja od virusa Covid-19 te da prijeti smrt i mnogim članovima njegove rodbine.

"Trebate prihvatiti realnost i ostati kući. Jedino na taj način možete pomoći ljudima. Izgubio sam prijetelje, situacija je dramatična posebno za one koji nisu mogli ostati uz svoje voljene", kazao je Prandelli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imam rodbinu koja je pozitivna, ali oni koji se žrtvuju su u bolnicima - doktori i medicinske sestre. Zakasnili smo sa svim, sve se trebalo zatvoriti sedmicu ranije."

Broj zaraženih od koronavirusa na Apeninima još uvijek raste, trenutno ta brojka iznosi oko 18.000.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi