Vapaj Mahrezove žene nije prošao kod vlasnika Leicestera

Nije se mogla suzdržati

Vapaj Mahrezove žene nije prošao kod vlasnika Leicestera

E. Čaušević, foto: EPA

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez već danima se ne pojavljuje na treninzima Leicestera, a propustio je i jučerašnju utakmicu protiv Swanseaja.

Mahrez je posljednjeg dana januarskog prelaznog roka bio u centru pažnje nakon što ga je u svoje redove htio dovesti Manchester City. Iako mu je Leicester obećao po ko zna koji put da će ga pustiti, na kraju su ga ponovo iznevjerili jer su odbili nekoliko ponuda s Etihada.

Alžirac je bio bijesan što Leicester nije pristao na transfer i odlučio je da bojkotuje klub. Ovaj fudbaler već danima se ne pojavljuje na treninzima, a izostao je iz konkurencije za jučerašnji meč. Prema svemu sudeći Mahrezova avantura u Leicesteru je završena i sada mu ostaje da čeka ljetni prelazni rok.

Koliko su Mahrez i njegova porodica željeli da promijene sredinu pokazuje o objava njegove supruge Rite na Twitteru. Pred sami kraj Rita je napisala "Pustite ga, pustite ga" što je jasno bilo upućeno čelnicima Lisica. Ipak, njen vapaj na King Power stadionu nisu čuli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije