VAR osvanuo u Prvoj ligi FBiH

Domišljat potez navijača TOŠK-a

VAR osvanuo u Prvoj ligi FBiH

A. Čaušević, foto: E. Oštraković

VAR tehnologija se postepeno počinje primjenjivati u svim fudbalskim ligama, ali Bosna i Hercegovina će na ovaj sistem sačekati još neko vrijeme.

Na posljednjoj takmičarskoj utakmici ove polusezone u kojoj je TOŠK dočekao Travnika navijači domaćem tima su se odlučili našaliti na zaista originalan način. 

Naime, neko od domišljatih navijača TOŠK-a je na jednu od ograda stadiona Luke postavio monitor te na komadu papira napisao VAR. 

Možda i ovaj potez fudbalskih zaljubljenika iz Tešnja na neki način govori da su bh. fudbalu potrebne određene promjene...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Top Komentari

19211921
legende ahaha
6 0
NKZ1922
kraljevi hahah
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi