VAR ponovo na udaru: Ogbonna uhvatio Aguera za testise, a sudija samo odmahnuo rukama

Šta se to desilo na Etihadu?

VAR ponovo na udaru: Ogbonna uhvatio Aguera za testise, a sudija samo odmahnuo rukama

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja nakon prvog poluvremena vode na svom terenu protiv West Hama sa 1:0 u meču 26. kola.

City je dosta bolje otvorio večerašnju utakmicu i stvorio je nekoliko sjajnih prilika, te je zaista čudo kako je West Ham uspio primiti samo jedan gol.

Domaći su do vodstva došli u 30. minuti kada je De Bruyne centrirao iz kornera, a gol glavom postigao je Rodri.

No, detalj koji je obilježio prvo poluvrijeme desio se sredinom prvog poluvremena, a u centru pažnje bili su Sergio Agueri i Angelo Ogbonna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Defanzivac West Hama je na zanimljiv način zaustavio Argentinca kada ga je uhvatio za testise, ali to je promaklo sudiji koji nije želio gledati ni VAR iako je Aguero bio bijesan i pokušavao mu je objasniti šta se desilo. Mnogi vjeruju da je ovo bio čist penal za domaći tim.

Image

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Var se gleda samo kad usranom Looserpoolu treba !
4 0
MaDaj
VAR u Engleskoj je najjaca sala ikada... crtaju se neke linije jer je nokat na nogi bio u ofsajdu, dok ovako ocigledne stvari se ne sviraju. Ili ti u jednoj situaciji covijek dobije crveni, utakmica kasnije ista situacija sudija nece ni da gleda VAR hahahha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi