VAR režirao veliku dramu u Bundesligi

Hoffenheim slavio u Kelnu

VAR režirao veliku dramu u Bundesligi

E. Škorić

Nogometaši Hoffenheima slavili su u Kelnu s 2:1 u prvom susretu 11. kola njemačke Bundeslige.

Još jednom je viđena drama, a ponovo smo svjedočili da VAR može da bude infarktan, posebno kada se aktivira u samoj završnici.

Keln je imao bod u džepu protiv Hoffenheima, ali je na kraju, kada se činilo da je dosuđen faul za domaće u njihovom šesnaestercu, ustanovljeno da je zapravo faul za Hoffenheim, pa je duboko u nadoknadi sudija nakon konzultacije s VAR sobom dosudio na penal.

Locadia je bio precizan za 2:1 i za tri boda Hoffenheima, koji je sada došao do 20 bodova i do drugog mjesta na tabeli.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Keln je poveo golom Cordobe u 34. minuti, a Hoffenheimu izjednačenje donio rezervista Adamyan u 48. minuti, da bi na kraju Locadia zabio za potpuno slavlje.

Keln sa sedam bodova ostaje pretposljednji i sve je bliže Cvajti, dok će Hoffenheim možda imati snage da se bori i za titulu ove sezone.

Top Komentari

Svojprisebi
cist penal, jos je drexler trebo zuti dobiti za simulaciju, obrce se ko da je njega neko zvekno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi