Nevjerovatna scena: Rasprava sudija u VAR sobi o odlukama koje su donijeli
Foto - Screenshot

Englezi u svom stilu

Nevjerovatna scena: Rasprava sudija u VAR sobi o odlukama koje su donijeli

M. Šljivak

Jamie Vardy je pogotkom sa penala donio je pobjedu Leicesteru protiv Wolverhamtpona.

Vardy je zabio u 15. minuti meča, a u 39. je imao šansu i da drugi put zabije za povećanje vodstva, no ovaj put je promašio.

A o odlukama se itekako raspravljalo u VAR sobi. Pojavio se snimak u kojoj se Neil Swarbrick i Stuart Attwell raspravljaju o donesenim odlukama.

Englezi zaista imaju ogromne probleme sa VAR-om. Pojedine odluke su u najmanju ruku smiješne, a dokaz tome su brojne greške čak i sa VAR-om.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jučer je Patricku Bamfordu poništen čist pogodak u duelu Crystal Palacea i Leedsa, a ne može se ni nabrojati koliko je grešaka bilo prošle i u dosadašnjem dijelu ove sezone.

Top Komentari

user1590396893
Nemaju probleme s varom nego s debilima koji sjede u var sobi i koji "sude" na terenu
5 0
Istvud
Masovno krive tehnologiju zato sto su debilna nacija i ne znaju mrdnuti dalje od svoje 'tradicije'. Najkvalitetnija liga s najgorim sudijama. Nije dzaba Mundijal prije dvije godine bio bez ijednog engleskog sudije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi