VAR uništio magiju Edina Džeke: Da li je moguće da je ovo bio ofsajd?

Snimak se gledao više od dvije minute

VAR uništio magiju Edina Džeke: Da li je moguće da je ovo bio ofsajd?

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su u gostima sa 3:2 pobijedili Torino u meču 37. kola Serije A.

Roma je došla do pobjede nakon preokreta, a prvi gol za gostujući klub postigao je Edin Džeko. Za Dijamanta ovo je bio 16. pogodak u ovoj sezoni Serije A.

No, u 92. minuti Džeko je uspio još jednom zatresti mrežu Torina nakon fantastičnog driblinga, no pomoćni sudija je označio ofsajd.

VAR provjera je trajala dvije minute, a na kraju Džekin gol nije priznat. No, mnogi smatraju da je Džeko oštećen jer je nevjerovatno da se prema slici VAR-a radilo o praktično milimentarskom ofsajdu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovom slučaju fotografija zaista govori više od hiljadu riječi.

Image

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nodi_11
Teska pozicija za odluciti da li je ofsajd. Kako god, jos jedna klasna predstava Edina
21 0
kokoalo
A jest bio jbg...
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi