Varaždin "šokirao" Rijeku
FOTO: Net.hr

Duel 17. kola HNL-a

Varaždin "šokirao" Rijeku

H. Zilić

U 17. kolu HNL-a Varaždin je kreirao iznenađenje i savladao Rijeku rezultatom 2:1.

Domaći su poveli već u trećoj minuti pogotkom Urata, koji je sjajnim udarcem sa 18 metara savladao golmana Nevistića.

Igrala se 33. minuta kada je Urata bio u ulozi asistenta, a Obregon je pogodio sa 2:0. Dakle akteri su samo zamijenili uloge.

Rijeka se budi u nastavku.

U 51. Andrijaševiću je poništen gol zbog ofsajda, nakon intervencije VAR-a. Menalo je bio u prilici za Rijeku, zatim i Kulenović, a gosti do gola dolaze u 80. minuti. Kulenović je napokon zatresao mrežu domaćina, međutim to je bilo sve od gostiju i Varaždin je upisao velika tri boda.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U timu Rijeke cijeli meč je odigrao bh. reprezentativac Stjepan Lončar, dok je Luka Menalo teren napustio u 70. minuti meča.

Golove pogeldajte OVDJE.

Top Komentari

pero98
E moj Rožman, kako se obično kaže jutro je pametnije, i dalje se nije promijenio moj stav da si zeznuo s ovim porazom onu pobjedu protiv Dinama na Maksimiru. Al ajde dobij Istru i Goricu pa ćemo ti oprostit ovaj poraz. Forza Fiume.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi