Hrvatska "šminka" još jedan stadion: Teren među najboljim u Evropi
FOTO: NK Varaždin

Rade ozbiljno na sportskoj infrastrukturi

Hrvatska "šminka" još jedan stadion: Teren među najboljim u Evropi

H. Zilić

Hrvatska ozbiljno radi na sportskoj infrastrukturi, a sada su uredili još jedan stadion.

NK Varaždin će svoje utakmice igrati na novom travnjaku čime je stadion dodatno ušminkan i sve ekipe će imati idealne uslove za igru. Varaždinci žele što prije povratak u HNL.

Vrijednost investicije ugradnje hibridnog travnjaka iznosi oko 7.3 miliona kuna, od kojih je HNS financirao dopremu i ugradnju travnjaka s 5.5 miliona kuna, a Grad Varaždin i NK Varaždin osigurali su 1.8 miliona kuna za pripremu nogometnog igrališta za postavljenje umjetne trave, prenose vodeći hrvatski mediji.

U Varaždinu je Hrvatska reprezentacija igrala zvanične te prijateljske utakmice, a u ovom gradu nadaju se da će s uređenim stadionom i vrhunskim travnjakom Vatreni ponovo neke od odmaćih utakmica igrati u Varaždinu.

Pored Varaždina, Hrvatska će uskoro dobiti moderan stadion u Osijeku, a u planu su izgradnje stadione i u Zagrebu, Splitu, uređenje stadiona u Rijeci, čime bi Hrvatska dobila pet modernih stadiona koji bi ispunjavali i vodeće kriterije UEFA-e.

Top Komentari

Hellas
Kod nas kad stave umjetnu travu to ne valja nikom. Negdje drugo kad stave umjetnu travu onda sve pohvale :).
5 0
Uranija
Ima malo “hajcanja” od strane novinara u ovom članku. Čuj izgradnja stadiona u Splitu?! Pa to ni rodjeni Splićani ne znaju i teba im neko javiti za tu informaciju, a što se tiče izgradnje stadiona u Zagrebu e to je u dalekom planiranju, za nekih 10 godina a možda i više.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi