Varešanović: Čast nam je predstavljati našu zemlju

Spremni za Mediteranske igre u Španiji

Varešanović: Čast nam je predstavljati našu zemlju

S. Mlaćo

U-18“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su se u subotu okupili u Vogošći gdje se spremaju za nastup na XVIII Mediteranskim igrama koje će ove godine biti održane u španskoj Tarragoni.

Selektor Mirza Varešanović za nsfbih.ba o pripremama kaže:

"Sve protiče u najboljem redu. Odradili smo dva treninga, a do polaska u Španiju ćemo imati još 2. Nismo bili kompletni, Eldin Omerović će nam se priključiti danas. Trudimo se da što spremnije dočekamo Mediteranske igre. Ukazana nam je velika čast da predstavljamo našu zemlju na jednom ovakvom događaju i mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.“

Reprezentativci će na stadionu „Hakija Mršo“ u Vogošći danas u 18:00 sati odraditi jedan trening, kao i sutra u istom terminu. Put za Španiju planiran je za srijedu, 20. juni letom za Barselonu preko Istanbula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije