Vasoski: Za nas je Igman finale

U bordo timu svjesni da su favoriti

Vasoski: Za nas je Igman finale

Samir Mlaćo

Sarajevo će u polufinalu Kupa BiH odmjeriti snage sa FK Igman Konjic.

Na Koševu mogu biti zadovoljni, iako su svjesni da ulogu favorita moraju opravdati na zelenom terenu.

"Da ne budem lažno skroman, priželjkivali smo ekipu Igmana. Međutim, oni su prvi na tabeli Prve lige Federacije i nisu slučajno u polufinalu Kupa BiH. Za nas je ova utakmica finale i takav će biti pristup, jer znamo da fudbal zna da bude nezgodan ako podcijenimo protivnika. Za nas ova utakmica bit će veoma važna i takav ćemo pristup imati" poručio je šef struke FK Sarajevo Aleksandar Vasoski.

U polufinalu Kupa BiH se igraju dva meča u terminima od 6. aprila i 20. aprila, dok je finale Kupa BiH na rasporedu 19. maja na stadionu Bilino polje u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prvi meč ova dva tima igra se na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
E i ti ga vala usra do grla
3 9
Mostarac94
tu su negdje i po broju navijaca na zadnjim tekmama...
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti