12

Komentari (12)

Ajax11
Nece ni biti od toga išta…tu pricu vam je Vico pustio, evo vec skoro godina prodze…a htjeo je 4 terena u prvoj godini da napravi
GoonerKix
Oprostite na ružnim riječima, al jeb*m mu mater ja. Dvije ekipe igraju na ovom istom terenu non-stop, plus da se ima para travnjak bi se obnovio. Ne igra u Serie A pa da on ima neka očekivanja od stadiona.
Fixa
Sta pricas ti ovaj teren nije dostojan premijer lige BiH, stidim se ove livade u tuzli
GoonerKix
Poserem ti se na Premijer ligu. Evrope nije niko vidio.
crnoicrveno
Ni kosevo nije sjajno a samo jedan tim igra. Koliko znam jedino valja teren na Grbavici, ostalo...
Fixa
Ostalo je koliko toliko uredu za igrati samo je tusanj katastrofalan
crnoicrveno
Nisi gledao utakmice u prijedoru, trebinju, bijeljini kad kisa padne...
rabodimis
Priprema se za uredjenje.. Evo vec godina i po.. Obecao nam je javno precjenik titanik.. Sigurna prica, ne mozemo potonut sa njim, 100%.. Najveci je i najjaci do sad.. Idu tereni, rece, ako ne ove godine uvijek imamo narednu.. Bar godina za cekanje imamo na pretek.. Idu tereni..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.