Rahimić: Analizirali smo meč Armenija - Finska i upozorili igrače

Član stručnog štaba bh. reprezentacije

Rahimić: Analizirali smo meč Armenija - Finska i upozorili igrače

Za danas su u hotelu "Bosnia & Austria" bile zakazane još jedne izjave reprezentativaca BiH, a na istim su se pojavili član stručnog štaba Elvir Rahimić te reprezentativci Darko Todorović i Ibrahim Šehić.

Prvi se medijima obratio Rahimić.

"Mi smo danas pravili analizu utakmice Armenija - Finska. Upoznali smo igrače na dobre i loše osobine Finske i s tim u skladu se pripremamo. Imamo još jednu analizu, utakmice protiv Italije, tako da već pripremamo tim". 

Finci rijetko primaju golove:

"Pa sigurno da ta statistika pokazuje da su vrlo ozbiljna i organizovana ekipa. Pred nama je jedan težak protivnik. Siguran sam da ćemo mi biti pravi i postići gol ili dva te na kraju pobijediti".

O napadaču Pukkiju:

"Pukki je odličan igrač. Imao je odličnu sezonu. Sigurno ćemo ga pokušati neutralisati".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, susret naše reprezentacije protiv Finske je na rasporedu 8. juna u Tampereu, a tri dana kasnije gostujemo u Torinu velikoj Italiji. 

Top Komentari

Mica
nemoj upozoravat nego nadji rijesenje nejebi robija trebanam hajrovic da rijesi nemoze bez krunica sa tarabama u odbrani.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi