"Hazard je tada bio jako ljut, a onda je postigao najbolji gol koji sam ikada vidio"
Hazard i Cole su igrali zajednu jednu sezonu u Lilleu

Joe Cole je također izjavio da postoje samo dva igrača za koje bi platio da ih gleda

"Hazard je tada bio jako ljut, a onda je postigao najbolji gol koji sam ikada vidio"

S. Pašalić

Nekadašnji igrač Cheleaja i Liverpoola Joe Cole prošle je godine završio svoju igračku karijeru.

37-godišnji Englez je proveo sedam godina u klubu sa Stamford Bridgea prije nego što je 2010. godine stigao u Liverpool, a 2011. je proveo jednu sezonu na posudbi u Lilleu.

Upravo u to vrijeme za ovaj klub je igrao i Eden Hazard čiji je potencijalni transfer tema broj jedan ove sezone u Engleskoj, a Cole je izjavio kako su samo Eden Hazard i Lionel Messi jedina dva igrača za koje bi platio da ih gleda.

"Ne postoji mnogo igrača na svijetu za koje bih platio da ih gledam. Vjerovatno dvojica, Lionel Messi i Eden Hazard", rekao je Cole.

"Eden vas očara sa onim što može uraditi s loptom. Kada on ili Messi igra vi možete vidjeti svu ljepotu nogometa"

"Kod ostalih ponekad možete vidjeti napetost. Nekima se to sviđa, ali sa ovom dvojicom sve izgleda lako. Nogometaši na prvom mjestu, a sportisti na drugom"

"Sjećam se kada je Hazard na treningu Lillea postigao najbolji gol koji sam ikada vidio. On se možda toga i ne sjeća, ali ja se sjećam"

"Mislim da ga je trener iz nekog razloga ostavio van prve postave za utakmicu. Tada sam vidio prvi put da je Eden ljut dok igra"

"Podigao je loptu dok je bio okrenut leđima, prošao tri ili četiri igrača i pogodio na sličan način kako je Cristiano Ronaldo postigao gol protiv Porta", dodao je Cole.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti