Već poznato gdje idu Melo i Palacio

Dvojac napušta Inter

Već poznato gdje idu Melo i Palacio

Edmir Škorić

Rodrigo Palacio i Felipe Melo napustit će Inter u zimskom prelaznom roku.

Prema pisanju Tuttomercata,  Atalanta pregovara s Palacijom i on bi se trebao vratiti u Bergamu ove zime, kako bi radio s bivšim trenerom Gianom Pierom Gasperinijem.

Što se Mela tiče, Inter mu je dozvolio da pregovara s Palmeirasom i njegov povratak u Brazil je sve izvjesniji.

Ove sezone 33-godišnji Melo je u Seriji A igrao na samo pet mečeva, koliko ih je odigrao u Evropskoj ligi. Palacio je u Seriji A igrao nešto više, sedam utakmica, a u Evropi je upisao tri nastupa uz jedan gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter pravi čistku, otići će nekoliko nepotrebnih igrača, kako bi se oslobodio prostor za one koji tek trebaju da pojačaju italijansku momčad.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi