Inter kreće po Diega Costu

Španski napadač na Meazzi?

Inter kreće po Diega Costu

Midhat Šljivak

Napadač Chelseaja Diego Costa mogao bi karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Španski fudbaler je, prema tvrdnjama Mundo Deportiva, glavna meta Intera u ljetnom prelaznom roku.

Neće Nerazzurri štedjeti na ovom transferu. Navodno su spremni poslati ponudu koja se ne odbija, a ponuda za Costu vjerovatno je naznaka da će novi trener tima iz Milana postati Argentinac Diego Simeone.

Costa je omiljeni fudbaler argentinskog stručnjaka. Imali su sjajnu saradnju u Atleticu iz Madrida i naredne sezone bismo ih mogli gledati skupa u ekipi Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Chelsea će jako teško pustiti napadača rođenog u Brazilu. On je jedan od najboljih fudbalera tima sa Stamford Bridgea, a od dolaska u klub u ljeto 2014. godine je postigao 50 golova u 97 nastupa.

Ovog ljeta se Costa povezivao i sa povratkom u redove Atletica, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi