Večeras je utakmica svih utakmica, ali šta kažu kladionice?
Novi El Clasico na programu je večeras na Santiago Bernabeu. Svi očekuju pravi spektakl i sigurno ćemo ga i vidjeti (Foto: EPA)

El Clasico privlači ogromnu pažnju

Večeras je utakmica svih utakmica, ali šta kažu kladionice?

Midhat Šljivak

Real Madrid i Barcelona odlučiće večeras o putniku u finale Kupa Kralja.

Žrijeb je dva najveća španska kluba spojio u polufinalu ovog takmičenja, a nažalost, samo jedan klub može u finale, gdje će igrati protiv pobjednika meča Valencije i Betisa.

Meč na Santiago Bernabeu počinje od 21 sat, a interesantno je da je po kladionicama Barcelona favorit.

Iako Kraljevi imaju 1:1 iz prvog meča na Nou Campu, Mozzart je večeras postavio Barcu kao blagog favorita za prolaz u finale. Kvota za trijumf u regularnom vremenu u u Mozzartu je sa druge strane mnogo privlačnija i vjerovatno isplativija za sve one koji vole da se klade.

Međutim, ono što je sigurno je da nas čeka pravi spektakl. Zaista je rijetkost vidjeti lošu utakmicu kada igraju Real i Barca i odličan meč očekujemo i večeras.

Barca je sudeći po kvotama u prednosti. Međutim, Real apsolutno nikada ne treba otpisivati, jer su to prethodnih godina često dokazivali.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.