29

Komentari (29)

Zulfikar
Vedo ako zelis da ti krezubi davdeznjaci psuju mater onda bujrum pomozi reprezentaciji tj. pridruzi se cosa nostri zvanoj NSBIH... Ne treba ti to druze. imas novce, cistu karijeru dakle okani se corava posla sto bi nas narod rekao....
zajid08
Rece covjek sve kratko i jasno, o reprezentaciji, nasoj ligi itd. Nazalost nije slagao, tako je...
Fcs
Treba da ga u Širokom uke roknu namrtvo ili da mu u Banja Luci deru mamu *******u? Ili da zglob izvali na neku guduru na terenu, recimo u Tuzli? Dajte ljudi, budite realni, da li bi iko normalan iz Njemačke došao da igra kod nas na divljem zapadu?
SarajevskiSaiyan
ovaj vedatora dobije 100,000 evra u Schalke i sve to evra šalje u dobrotvorne svrhe. Znaci igra za 0€/godina. BESPLATNO. Znaci da ne mozemo privući igrače koji vec igraju BESPLATNO. nek nas bog pomozi
Zulfikar
Jeste ali Sarajevo nije Schalke...
Luck1946
Svaka tebi čast ali mani se šuplje, Jakub Blaščkivoski je pravi patriota. Vratio se u Wislu plaćao dugove i igrao za dž. Ti si igrao u Schalkeu džaba a nećeš našim klubovima da pomogneš, promovišeš našu ligu i tako višestruko pomogneš bh fudbalu. To je tvoje pravo ali stipu šuplju.
Tumbe1976
e ovako. ovi nasi slavni reprezentativci sve se nesto busaju patriotizmom ,kurcima palcima. ako su toliki mangupi zasto ne pomognu timovima u Premijer ligi BiH. Uzeli ste para u inostranstvu pa pomogni klubovima u BiH. Nemora to biti Sarajevo . Onaj Dzeko obeco odraditi sezonu u Hajduku sa Ibricicem. Pa konju odradi u svom maticnom klubu. Ovaj igro besplatno za Shalke , a nece da pomogne klubu u BiH.
zajid08
Nema nasim klubovima pomoci, covjek sve reko, nijednom u grupnu fazu europske lige, hej ni jednom! I sta ce tu jedan igrac promijeniti?!
Arnel925
Mislim da bi velika stvar bila kad bi došao u Sarajevo. I recimo Dzeko da se vrati u zelju Na kraju karijere pa barem 6 mjeseci. Takve stvari se dešavaju u drugim ligama kod nas fudbaleri završe karijeru u inostranstvu, sto je šteta.
Alemka3012
Pa nije idiot da igra za papke s butmira hahaha gdje će tamo fuj jbte tito zna se gdje se legende vracaju i gdje dolaze oj cuj sarajevo hahahahaa frajer se s**** kad su mu postavili pitanje trazio skrivenu kameru
ismir1946
Nek si nam ti rekao vrsni poznavaoče fudbala,nego hoće li biti kakvih investitora pa da se i vi povezete sa nekim igračem.Jbg ovako beze pravo mrtva usta ne govore.Ali tebi nije dosadno pratiš dešavanja u FKS i kmečiš.
rabodimis
Pa kako bolje moze pomoc reprezentaciji nego da prenese iskustvo NASOJ djeci.. Jednu-dvije godine da ovi bivsi reprezentativci odigraju u BiH, mnogo bi znacilo.. Mozda bi onaj Ibrakovic i mogao pricat sa njim, Emir ne moze sve sam stic i svoju Mladost i Sarajevo.. slomi se covjek..
malezija
Sviđa mi se to da hoće pomoći reprezentaciji ali mogli bi se nacekati jer njegov karakter ne ide ukorak sa ovim koji trenutno okupiraju pozicije u i oko iste, a milom nemaju namjeru dizati sidro.
MethodMan
Jarane hoces da pomogneš, a neces da igras za neki klub u našoj ligi, tako bi najvise pomogao digo bi kvalitet ime lige sto bi znacilo da bi dolazili mnogi dobri igraci, jos plus pomogao bi napadačima i omladinske škole, jbt Vedo jel te stid sviju ti u Schalke si dzabe igro
Edward NewGate
Steta za onu povredu u Hoffenheimu na polusezoni kada si za 17 utakmica mislim postigao 18 golova, da nije bilo te povrede daleko bi vise napravio, naravno ne omalozavam tvoju karieru nego mislim na klubove u kojima si igrao. Uvijek sam govorio da nije bilo te povrede da bi zavrsio u Bayernu, a posle ko zna.
Ade1987
@Edward NewGate kad se sjetim samo te polusezone trpo je ko lud
huizju
Vedator nas!!!!!!!
Bravo Vedo pametno si postupio. To bi trebao isto uraditi i Dzeko, da istupi iz reprezentacije BiH i pusti mjesto mladjima.
Realist
Čovjek je donio ispravnu odluku i povuko se na vrijeme a to je trebao uraditi i Dzeko i jos neki igrači
Rajvosa2019
Vedator bi naravno bio zelja svih navijaca FKS , sa njim bi mislim napokon otisli u grupnu fazu EL - nazalost ova prica sa Vedom je samo jedan od neostvarenih snova
TSS
Svaka čast, sve realno rečeno.
ryan.giggs
Vedator, pa prazan prostor...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.