Vedad Ibišević i Naldo se potukli na treningu Schalkea!

Tvrde njemački mediji

Vedad Ibišević i Naldo se potukli na treningu Schalkea!

E. Škorić

Schalkeu prijeti ispadanje iz Bundeslige nakon evidentno očajnih rezultata na početku sezone.

Klub iz Gelsenkirchena je u velikim financijskim problemima i sve to se naravno odrazilo i na same igre i rezultate, pa je tim trenutno u opasnojk zoni.

Sada iz Njemačke stiže ružna vijest s Vedadom Ibiševićem u glavnoj ulozi. Navodi se kako se nekadašnji bh. reprezentativac potukao sa pomoćnim trenerom Naldom tokom jednog treninga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Žestoka verbalna svađa na trenutak se pretvorila u fizički obračun, a ostali članovi tima uspjeli su razdvojiti Ibiševića i Nalda.

Schalke je bez pobjede u ovoj sezoni i čini se da je nervoza u ovoj ekipi veća nego u bilo kojoj drugoj. Poznavajući Ibiševića, ne prihvata da se olako dignu ruke od kluba, ali još uvijek nije objavljen razlog zbog čega se obračunavao s Naldom.

Top Komentari

zvjezdan10
Vedator ljudina naša. Garant mu srao ovaj nešto a ne daju mu minute da igra, forsiraju onu telad u napadu švabsku.
8 0
Penderinos
Gdje ćeš na nalda od 2 metra
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi