Objava Zukanovića na Instagramu budi nostalgiju bh. navijača

Više nema euforije kao nekada

Objava Zukanovića na Instagramu budi nostalgiju bh. navijača

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prijateljski meč protiv Irana, a atmosfera nije ni blizu kao nekada.

Utakmice Zmajeva nekada su se nestrpljivo čekale, ali nakon loših rezultata u prethodno vrijeme interes navijača je znatno splasnuo što se jasno vidi.

Bh. selekcija sutra igra s Iranom na Koševu, a onda u Ligi nacija igramo protiv Nizozemske i Italije. No, euforije više uopšte nema, te je jasno da je stiglo neko drugo vrijeme.

Navijače BiH je posebno emotivno "pogodila" objava Ervina Zukanovića na Instagramu. Dojučerašnji bh. reprezentativac objavio je fotografiju s Vedadom Ibiševićem, a poznato je da oni više ne igraju za BiH.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ibišević se oprostio prije više od dvije godine, dok je Zukanović nedavno objavio da više neće igrati za BiH, te da svoje mjesto prepušta nekom mlađem igraču.

Top Komentari

Eno30
Nekad sam iso na svaku utakmicu uzimo sam slobodno od posla ako ne dobijem slobodan dan dao bi odkaz nisam mogo docekati tekmu volim Bosnu reprezentaciju a sta nam je reprezentacija pruzila kolilo puta su meni i mnogima navijacima slomila srce jel to iko od navijaca zasluzio nije. A sad posle sj Irske uopste neam osjecaj nikakv razocaran sam slomljen da smo svi navijaci slozni nebi niko vise iso na utakmice posle ove korone netreba puniti dzepove ljudima u savezu jer njih prije svega zaboli briga za nas a onda pojedine fudbalere izgubio sam svu nadu za neki plasman na veliko takmicenje dok god se vrh ne promjeni i sva politika iz sporta izbaci nikud mi necemo otici nazalost
7 2
Amarinho
Sa njegovim losim igrama je i krivac zasto nema euforije ...
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi