Bivši fudbaler Željezničara i Čelika se skrasio u Sloveniji

Vrhovac potpisao

Bivši fudbaler Željezničara i Čelika se skrasio u Sloveniji · Zvanično

E. Ganibegović

Vedran Vrhovac ima novi klub.

Ovaj bh. defanzivac potpisao je ugovor sa slovenačkim NK Radomlje.

"U Radomlju sam nekoliko dana i moram priznati da je jako dobar osjećaj. Najviše me veseli Sportski park. Iskreno govoreći, do sada u svojoj karijeri nisam imao priliku trenirati u tako dobrim uslovima. Jako sam sretan zbog toga, jer ovdje imamo sve što nam treba. Zahvaljujem upravi, trenerima i saigračima koji su me dočekali na najbolji mogući način", rekao je Vrhovac za stranicu svog novog kluba pa dodao:

"Što se tiče očekivanja za ovu sezonu, teško bi bilo prognozirati kako će nam se sezona odvijati. Nova je sezona u odnosu na prošlu. Znam da su neki igrači otišli, ali osim mene, došla su neka nova lica. Bez obzira na sve, naša je dužnost maksimalno se pripremiti za novu sezonu. Utakmicu po utakmicu pokušat ćemo odigrati najbolje što znamo i skupiti što više bodova. Na kraju sezone vidjet ćemo što će biti."

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Vrhovac je dijete NK Vitez, igrao je još za Novigrad, Čelik, Željezničar, a prethodnu polusezonu proveo je u rumunskom Petrolulu.

Za mladu reprezentaciju BiH upisao je jedan nastup, a bio je i u konkurenciji u A selekciji kada je naša selekcija u decembru 2021. godine poražena od SAD u Los Angelesu, no jedini nije dobio priliku za igru.

Promo

Top Komentari

Comandini
najslabiji stoper ikad u BH ligi po menj. Mnogo srece dalje.
3 1
celikze
Da bude sve kako treba.Mnogo uspjeha zelim.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi