9

Komentari (9)

Objektivnost
Zgazite ih Rođeni.Pokradeni ste u Banja Luci.Borac zauzima nezasluženu poziciju na tabeli.
Zaccheroni
Taceoni
starmac
Budite sretni jer ste dobili najboljeg sudiju lige.Zna vice koga postaviti.Ali treba neko da pošteno sudi a ne ko kod vas GIGOVIĆ.NEMA BODOVA IZ MOSTARA na to zaboravite.Rođeni,ispratit ih dostojanstveno sa 3 komada.
lesina
Mrtvom Radniku niste mogli gol dati a ne 3 komada nekoj jacoj ekipi!
BordoBijeli
@lesina A vi sebe smatrate jakom ekipom??Druze jedva ste hendikepirani Olimpic dobili na svom terenu.Nas niste dobili od 2013(i to 2013 dobili ste za zelenim stolom).Mi hendikepirani u Banja Luci sa igracem manje nadigrali vas i uzeli bod.Brate treba biti realan,vi ne bi ni u prvih 5 mjesta zavrsili da nije saveza,sportski pozdrav.Sretno nasoj braci iz Mostara
lesina
A od kad su ljudi realni na ovim portalu? A ako hoces realno Borac je bolja ekipa od Veleza to je sigurno,utakmica ce opet biti dobra u to sam siguran! Zadnjih 10 godina Sarajevo Zelja su dobijali utakmice pomocu saveza pa nikome nista tu cutimo...eto toliko koliko ste realni ! Neka bolji pobedi al Borac uz ovog trenera koji je neiskusan tesko da ce napraviti neki rezultat !
rodjak
trebali ste Vladu povesti je bo ga ja, nije mi ova utakmica nimalo interesantna bez Vlade,steta sto ga nema.Sto se tice tekme,vjerujem da ce sudjenje biti korektno,nek se pobiju za bodove pa ko god dobije u fer igri ,a mi ce mo napuckati ove nase igrace da ko lavovi atakuju na vas gol a vi se probajte odbraniti .Vidit ce mo sta ce biti ,ali ne pise vam se dobro boga mi mog ;)
BordoBijeli
@lesina Ovo je o cemu sam ti pricao burazeru.Vi niste ni za 5.mjesto realno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.