59

Komentari (59)

user1626167076
HzRa brothers, niko nikad nece zavaditi.
user1708890612
Velež je treći i ode u Evropu, Sarajevo kao četvrto također ide jer ce kup uzeti Zrinski ili Borac i navijači bordo dresa nemaju šta strahovati ove godine. Sretnooo Rođeni i zasluženo ste treći , jer ste pokazali kontinuitet u igri.
Neutralanmnb
Koliko laznih profila ovi sto se pretvaraju red army plus pitari i fol pisu lose komentare ne bi li zavadili prave Pitare i Red Army al nece vam uspijeti klosar.....
Velezmostar32
Napokon jedan pametan komentar. Zavide na odlicnim odnosima pa pucaju od muke
user1696279735
Hahaha kakvim bola odlicnim odnosima jesi li normalan s kim se lizes
Rezervistaaa
Realno odlican derbi kao navijac Borca Velez odlicno igra
SonPen1946
Cuvajte se pijacari veceras, ima hahara vrebaju
Rezervistaaa
Leci se citajuci komentare ti si bas bolestan
Shaba
Tacno mi nije jasno sto se nes pocelo furat ovo vrijedjanje na relaciji pojedinih navijaca Sarajeva i Veleza. Ako i za koju skupinu u ovoj drzavi mozemo reci da su prijatelji onda su to sigurno RA. Sad vidim da se poceo stvarat taj neki animozitet i na svaku temu Sarajeva ima par ovih likova sto udju da provociraju i sto su im drazi ovi sto su im sve uzeli nego mi, isto tako evo i na svaku temu Veleza ovi nasi neki provociraju njih. Te stvari su bespotrebene i kad saberes sve i oduzmes vise puta smo bili jedni za druge nego je bilo nekih problema . Sarajevo je moj klub koji volim i za koji navijam a Velez mi je uvijek bio drag i prijateljski klub. Ako smo bolji bicemo ispred njih, ako nismo ljudima cestitat i gledat sta treba popravit. Prodjite se gluposti ljudi, neprijatelja i onako imamo previse, da bi jos od prijatelja pravili neprijatelje.
user1696279735
Ne trebaju nikom vasa lazna prijateljstva, kad nas dobijete onda smo prijatelji kad vas uzmemo onda nas mrzite, sarajevo je najveci dusman Mostaru
Shaba
Ma ti se tripujes necim drug. Ti i slicni i s ove i s te strane ne mozete podnijet sami sebe kamol nekog drugog. Klasican primjer daj sta bilo da se desi da mogu proturat svoju glupu pricu. Ok navijacka scena, sam sam bio dio iste dugo godina u svakom smislu toga, al moras shvatit da postoje neke stvari iznad toga. Ne mogu da shvatim toliku mrznju prema svom narodu ma odakle dolazio ko. Dok vi serete i jedni i drugi i mrzite se medjusobno , ljudi nam razvaljuju drzavu,reprezentaciju,ligu,klubove sve. Nemoj zaboravit ko vam je uzeo stadion, ko upada i napada Mostarce koji vole Bosnu i Hercegovinu. Ja nisam zaboravio ko mi je zlo ucinio i ko bi volio da nema ni mene ni ove drzave, al isto tako NE ZABORAVLJAM posle Sirokog ko je Hordama prvi u pomoc priteko i pomogo.
samac
Guli kralju da nije tebe vrjediš ko pola ekipe,realno po prilikama trebali smo izgubiti Hadzikic spasio u par navrata, realno nema kreativaca u sredini terena .MUSVDG.
Manager
Da je pravedno sudjeno oduzmi Velezu 10 faulova i dodaj bar 5-6 Borcu..
VelezovacMostar
Forza Velež do Evrope!
SonPen1946
Jel se to pijaca siri van granice BiH?
user1696279735
ne siri se sigurno po sarajevskom pasaluku poserem vam ss u usta
VelezovacMostar
Drži se ti Sarajeva Šon Penu i moli Boga da vas Željo u idućoj utakmici ne uništi golovima, to ti je bolje već da provociraš i upadaš na svačiji komentar.
SonPen1946
Hocu, hvala na savjetu. I ti bi isto trebao uraditi, ipak je kantonalni derbi kod vas, svasta moze da bude.
user1696279735
to u satajevu odavno nije derbi
SonPen1946
E cuj u Mostaru. Od kada su Vrapcici Mostar???
MUSVDG81
rodjeeni1922
Velezmostar32
Son jadan imas li ista drugo napisati pojede se od muke
SonPen1946
Klasicni pijacar ne moze bez vrijedjana. @rodjeeni1922 Okolina Mostara.
rodjeeni1922
a toliko ti je dosadno u zivotu i krivo sto smo bod izvukli da kenjas
SonPen1946
@Velezvrapcic32* nemam.
SonPen1946
@rodjeeni22 ciju ciju tup
user1696279735
od kad smo ti zicali sarajevsku mamu
Velezmostar32
Lijeci se pa imas vremena na svaki kom komentarisati
user1696279735
****m vam cijelo satajevo
SonPen1946
Nepismeni pijacar.
user1696279735
pijacar ti po majki skakao
SonPen1946
Ciju ciju tuuup
VIP
Velež je iz Mostara koliko je GOŠK iz Čapljine.
Ero
Jao onog Herrere krvnika…
user1684265579
Covjece igras protiv sudaca nevjerovatno
Kakaks
Cuj zaustavljen. I bod im. Odlican
Manager
Pa jest Borcu odlican i taj bod im je Njegi navuko
Bulle
Dobra utakmica....dobar Vuković igrač, 20 godina odličan...Guliashvili i Pršeš odskaču u Veležu...da su bila agilnija još dvojica kao oni dobili bi...
Ecosport
Avanti Rođeni, opet smo odmakli lavorašima. Vrijedan bod, Borac+sudija su yebena kombinacija.
Starigrad01
Šuti jade Sarajvo če vas pregaziti ko plitak potok
SonPen1946
Miran budi pijacaru!
user1659566597
Hahahaahah,vi ste onaj real madrid za ostale klubove a zeljo koji ispada iz lige vas usro na grbavici
user1696279735
ahahhahaah sarajevo nekog pregazit
rabodimis
Jbo ti pas mater odvratnu, nasi ocevi su napravili stadion na Kosevu.. Nisu nam pizdo ljigava stadion poklonili politicari, nit smo dozvolili da nam neko otme stadion.. Kakav je da je nas je.. PS Nisi pisao da je Velez + sudija bila zaj*bana kombinacija na Grbavici papak ? To "slucajno" izostavis pizdo ? Crkni u svojoj zavisti k*rino ljudska..
user1696279735
mrs klosari dobili ste stadion za marku klosari mrtvi, sarajevske pizdurine
Nije.bitno
Nije vas vec gradski
user1696279735
jos vi pricate o nekom otimanju zahvaljujuci vasem aliji su tu ustase u logoru drzale bosnjake o tom otetom stadionu o kojem pricas klosaru mali sarajevski, dabogda vam se srusio lavor, niste ga imali kome predat jer vam niko nije ni napo na njega ugasili se aBd
Ecosport
@rabodimis sprchim ti majku i sestru u usta, yebo ti alija i bakir sve mrtvo i živo klošaru qitarski. Dok ti je "otac na papiru" gradio taj lavor, staru ti je *****đo neki idiot, pa tebe takvog idiota napravio. Taj lavor nije vaš niti će ikad biti. Možete se sagnuti i nazitigu štrumpfovima, oni imaju svoj stadion, kao i mi, vi ste samo podstanari kao i svinjski. Umri više gnjido karajevska.
rabodimis
Hahahhaha ti se samo mozes naprcit kujice.. Zato lajes i crkavas od zavisti toliko.. Ne znam sta ti je to "otac na papiru", jesil ti zato takav, zato sto imas tog papirnog k*rvinih sina koji je nama probleme napravio ? Gledaj kakvo g*vno je izaslo iz tog starog smrada.. Zasmrdio stari s*pak komplet Hercegovini svojim poganim okotom.. I vi ste podstanari glupane.. Imas li i malo mozga ?? XD
velezmostarski
Lijecio se od neizlječive bolesti kosti majkine ti
velezmostarski
njegomirovicu Zavrsio ispod onog odrona u bijeloj i nikad te ne nasli
SonPen1946
Klasican pijacar.
MUSVDG81
velez mo
SonPen1946
Pijacari kunu i psuju, nevjerovatno.
user1696279735
klasicni pitar serem vam se u seher
SonPen1946
Ciju ciju tuup
Ecosport
Ponjamke ti se na lavor sonepene, a popisham ti se staroj i seki u usta, i svrshim im po faci, klošaru njanjajevski.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.