11

Komentari (11)

rodjak
**** ovo sto odlaze svakako nisu ni vrijeduli nista ( izuzev par pojedinaca) idemo sad sklopiti opet dobar tim za napad na vrh tablice , i plasman u Evropu
Mostar_u_srcu_1922
Mostar u srcu, Velež do groba! Idemo sad aBd sa pojačanjima! Forzza Velež! Odlaskom većine ovih što realno nisu ni pripadali tu, već smo se pojačali, čast par pojedinca kojii odoše, al nije za očekivati da će svi zadržati godinama tu , hvala im za dobro odigrane partije i sretno. Siguran sam da će treneri naći odgovarajuća pojačanja, ja im vjerujem. Nekom svetinja, nekom trn u oku!
user1676312914
Rješavamo se škarta. Forca Velež
StarMoVe
Hasic je Tito!
Zaccheroni
user1676983629
Pitajte Senui Kevelja tko je doveo ove fudbalske levate,sve su prilike da je ovaj došao zajedno s Hurdom da uništi Velež.Treba okrenuti grad naopako o vratiti godsp.Hasića zajedno sa bivšom upravom pošto je to izgleda jedini način opstanka i napredak kluba.
Arapinjo
Hoce li iko od vas odgovarat sto ste doveli ove amatere nisu s neba pali neko ih doveo?
Noname992
Mućaj došao preko Jusufbegovića, Pličanić ima jakog oca koji je platio pripreme u Turskoj za svog sina i isto tako i ugovor sigurno kako bi on bio u nekom 'velikom' klubu nebitno igrao ne igrao. I tako naši omladinci nemaju mjesta
SonPen1946
Ko zadnji ode, samo nek svjetlo ugasi.
Catanzaro
@SonPen1946 tako ti je i stara govorila eno jos svjetlo gori ahahahahahaha
*p!p!t@*
Zatvorili smo Merhamet, vakat je da se krene s pojačanjima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.