19

Komentari (19)

Roodjeniiiiii
Hajde nemojte prdit bezveze. Danas na ondasnji sistem laju samo oni koji su tada bili slabostojeci.. a danas sda i hdz od njih napravila bogatase. Djeca nam odose vani, postajemo zemlja staraca, i opet tito nije valjao, a ovi sto su omogucili da se zoves kako hoces, ali sve drugo unistise, valjaju. Pusite ***** poltroni i ulizice i veliki muslimani i krscani i cigani i svi redom. Kome smeta grb nek promjeni klub, ima zeljo ima sarajevo pa navijajte. Kanite se veleza vise, nista vama ne valja, niste vi navijaci vi ste komentatori.
StarMoVe
Heroji Mostara simbol su grada pa tek petokraka, stari most i raja.
StarMoVe
Petokraka svakom papku smeta. Samo pravoj raji ne. Ko je ne voli fašista je i nacionalista..
StarMoVe
Ti si nadrogiran ili ti je fals istorija pojela mozak.. Veležovi igrači su bili u Partizanima i borili se protiv fašista *****a i cetnika sa tobom nesto nije uredu. Preispitaj se malo benevreku.
rodjak
petokraka je neupitna i ona je orginalno na osnivanju kluba bila simbol radnicke klase i antifashizma,e sad sto se to nekim fasistima ne svidja sta cu im ja.Hasic cim je doso u klub on je registrovao i zastitio petokraku kao grb Veleza tako da je niko ne moze skidati kako mu je cejf bez da to velika masa navijaca zeli.Nacionalisti i fashisti raznih boja kmecite koliko god hocete ona ce tu biti i narednih 100 godina da vam kopa oci pa ce mo onda viditi nakon sljedecih 100 godina sta ce mo .
rodjak
kakve veze ima ovaj tvoj natpis za Milana ,Gorana,Slobodana,Milosa...sta je pisac htijeo da kaze.Hoces da kazes da samo Muhamed,Mustafa ili Asim trebaju da navijaju za Velez a da je ovim imenima gore zabranjeno?.Tebi bi najbolje bilo da se okanis Veleza jer ti ne odgovaraju ni imena koja navijaju za klub,ni grb kluba niti ti odgovara boja kluba,idi brate osnuj Djerzelewz i stavlja sve mjecesc i zvijezdu svukuda po dresu,i zovi samo prava imena da igraju za taj tim.Sto se tice petokrake. ona je promovisala bradstvo i jedinstvo i slogu medju narodima i tek kad su dosli nacionalisti na vlast i poceli bacati petokraku pod noge tad syu poceli zlocini.Mostar je srusila kokarda sa jene strane i sahara sa druge strane a nikajko petokraka,petokraka je oslobodila Mostar 45-te.
damir1922
Uvijek mi je drago vidjeti kretene kojima smeta petorkaka. Da! Prije sto godina su neki napredni mostarci, radnici i komunisti osnovali sportsko društvo. Ta zvijezda nije nikakav simbol - ona je pečat i rodni list. Nadam se da će na crvenim dresovima stajati stotinama godina i izazivati moždani udar ovim begovima, turbobošnjacima i isliovcima i njihovim potomcima do kraja vremena. SFSN!
Husrefbeg22
Prvo, komunisti nisu bili napredan pokret vec avanturisti zeljni vlasti po svaku cijenu pa cak i nasilnim prolijevanjem krvi. Drugo u Drugom svjetskom ratu poslije Cetnika (Srba) Bosnjaci su najvise stradali od partizana (Srba). Trece dugo su partizani i cetnici izbjegavali medusobne borbe i medusobno se tolerisali. Cetvrto komunisticki rezim je pripremio temelj velikosrpstvu i svemu onome sto su radili. I peto cijeli svijet gleda i misli na bijelu kamenu cupriju iz 1566. g. kada je rijec o Mostaru i tako ce i ostati vjecni simpol grada, dok je komunizam i njegova crvena zvijezda bio kratkotrajna pojava.
Zalik
Neretva hladna STARI MOST VELEŽ i RAja ♥️
Zalik
Ajd od**** mazla
kurjak
Čestitke rođenima, grb nipošto mijenjati.Pradjed,pa djed pa otac i sad neki mladić generacijama prate voljeni klub i sad bi neko ko nema veze sa fudbalom, možda nikad nije bio na utakmici i njemu smeta petokraka.
Husrefbeg22
Ne vjerujem da su u Velezu prije sto godina postali komunisti. Crvena zvijezda je komunisticki simbol, vezan za revolucije i prolijevanje krvi. Mislim da je zaista vrijeme da navijaci ovoga kluba pokrenu akciju za pravi simbol grada a to je lijepa bijela kamena cuprija sagradena jos 1566. g. od strane majstorskih ruku (arhitekta) Mimara Hajrudina.
ubnt
Stari Most je simbol Mostara , a ne ova petokraka . Ruzan grb do bola .
enko
Ubnt,stari most je simbol mostara a petokraka veleza.
rodjak
tom bravaru kojeg pogrdno nazivas dosao je citav svijet na sahranu,da je bio los ne bi mu niko doso ko milosevicu i tudjmanu,a za ove sadasnje lidere da i ne spominjem,necto care nije u redu sa tvojim razmisljanjem .Titino doba nije bilo bez mana i nije bilo perfektno ali puno bolje nego sto je sada,to vecina kaze osim nacionalista koji9 su se obogatili na osnovu nove vlasti
Zaccheroni
Stoja brato ;)
starmac
ROĐENI ZA VJEČNOST??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.