20

Komentari (20)

Deda3003992
Klub potražuje novac koji ih sljeduje zato što je igrač trenirao u omladinskim selekcijama Zvjezde.
Deda3003992
Prije došla obavjest na portal već u klub. Hahaha
VictoriasFikret
Seljačka posla.
VictoriasFikret
Pa dobro, biće uplaćeno. U čemu je problem? Nije niko ni mislio ne platiti. Ovi se zaletili napisati članak na portalu o nečemu što će sasvim izvjesno biti realizovano. Velež je u prethodne dvije utakmice, u dva navrata, dobio po 20.000 KM od navijača. To potraživanje je sitnica. Nema potrebe za panikom.
user1597439510
Platit će radnici Bosnalijeka
Realist
Koliko je u Velezu ciganluk govori činjenica da će opet od navijača skupljat pare za svaku utakmicu i kad skupe 5000 to im je ogromna svota onda im 15 000 predstavlja abnormalno velik iznos. Pitanje dana: Koji ce ''navijac'' kupit 5000 ulaznica da pomogne klubu u jos jednoj teskoj situaciji pa da im malo( 15000 dug i 10000 za plaću cijelom prvom timu)
Njosa
samo se ti nemoj sekirat i pisat kilometarske postove o clanku rivala, to ti je kompleks
Mani
Ili drugim rijecima, "Pitarluk".
user1575889878
Realist nema te vi armiju ko mi.da imate skupljali bi i vi.prema tome arivederci.nebudi ljubomoran na velez
Realist
Vi se nazivate uspijesnim i europskim klubom a od navijaca pare tražite i od toga živite ( crvene noći i utakmice bez gledatelja)
Njosa
a moze nam se, pravite i vi u Medjugorju ili gdje hocete, niko vam vala ne brani
Breba
Realist nisi popio terapiju.
JJ90
Bio je član omladinskog pogona Zvijezde, samim time moraju imati potraživanja kada igrač potpiše profesionalni ugovor. To je UEFA-ino pravilo i glasi da svi klubovi, kroz koje je XY igrač prošao u omladinskom pogonu, imaju pravo to naplatiti kada XY igrač potpiše prvi profi ugovor. To pravilo važi dok igrač ne napuni 23 godine.
ratip irats
Sve navijači, a ne pozmaju elementarne stvari o propisima.
starmac
Fukare jedne.Znači što je čovjek treniro za vrijeme pauze zbog COVIDA 19 sa ZVIJEZDOM tražite pare.Pamtimo pa vratimo.A nebrinite.Velež ima ROĐENE i armiju svojih simpatizera.Platit ćemo fukari.I radi toga da nas mafija još suspenduje.FUJ!M.U.S.V.D.G
Mig_Mig
Ne mislim da ovo ima veze sa covidom
ratip irats
Nemas Ti pojma !!
user1599438591
A jesi vala glup
NKZ1922
glup si ko ***** allaha mi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.