Sretno Rođeni!
Foto - FK Velež

Velež otputovao u Atinu

Sretno Rođeni!

Midhat Šljivak

Fudbaleri Veleža otputovali su u Atinu gdje ih sutra čeka revanš meč Konferencijske lige protiv grčkog AEK-a.

Mostarski Rođeni u glavni grad Grčke nose veliki trijumf iz prvog meča od 2:1 i nema dileme da će izabranici Feđe Dudića 'ginuti' na terenu u sutrašnjem duelu.

Naravno, AEK je kao i u prvom susretu favorit. Ovog puta mnogo veći, vraćaju im se i navijači na tribine i nema dileme da će Veležu prirediti paklen doček.

Rođeni spremni da polete za Atinu gdje sutra igraju revanš utakmicu 2. pretkola UECL protiv AEK Athens FC. Upamtite, vi ste već pobjednici! Sretno Rođeni! #musvdg

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, July 27, 2021

Susret AEK - Velež igra se sutra od 20 sati, a po kladionicama domaći tim je veliki favorit.

Kladionica Mozzart nudi vam zaista fenomenalnu kvotu na trijumf Veleža. Prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

Odlične vijesti za Dudića pred revanš protiv AEK-a u Atini

Rođeni su oduševili sve prije nekoliko dana kada su na Grbavici uspjeli da pobijede AEK sa 2:1, te u Atinu putuju puni samopouzdanja da mogu napraviti iznenađenje i proći dalje.

Velež je u prvoj utakmici gubio sa 1:0, ali je sjajnim preokretom i golovima Omara Pršeša i Dženana Zajmovića uspio da pobijedi na kraju sa 2:1.

Feđa Dudić u prvoj utakmici nije mogao računati na Samira Radovca i Denisa Zvonića koji su imali problema sa povredama i jednostavno nisu mogli biti spremni za prvi meč, iako su imali veliku želju da igraju.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Dudić nije htio ništa da rizikuje i odlučio je da odmori Radovca i Zvonića, te je Velež došao do sjajnog rezultata što je na kraju bilo najbitnije.

Međutim, kako saznaje SportSport.ba Dudić će u revanš utakmici protiv AEK-a moći računati na Radovca i Zvonića koji su se oporavili od povreda i bit će u konkurenciji za ovu utakmicu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HUNTER
Sretno Rođeni. Ponosno ponesite zastavu jedne i jedine nam Bosne i Hercegovine i predstavite nas u najboljem svjetlu. Sretno od PITARA
10 2
Tomas_Danijel
Biće teško, biće 0:2
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi