39

Komentari (39)

user1623597241
PA PROCICEEEE VEEELEEZ...NIJEEJEDAN KLUUB U OVOJ SITUACIJI ...TAKMICARSKOOJ SEZONII PA I U EVROPSKOM TAKMICENJU NEIGRA SRCEEEM KA FUDBALERI..NOGOMETASII..MOSTARSKOOG VEELEEEŹAAA....SRETNOO VAAAM BILOOO ROOOĎEEENIIIII...UZ VAAAAS SMOOOO
the_target
Prestanite "bacati kost" kako bi povecali broj klikova na stranici. Izgradili ste imidz stranice koja se prati,koja ima pratioce i ne trebaju vam ovi jeftini trikovi na nivou kurira da lozite ovdje i pravite prostor za prepirke i rasprave, a za ove likove koji negativno komentarisu svaki tekst o Velezu konkretno ovaj komentar u 18.38 a tekst objavljen u 18,51 ... nemam rijeci niti vremena da se upustam u raspravu sa nekim ko je razmisljanjem na nivou amebe, zivio
rabodimis
A. Beganovicu, skoncentrisi se malo ako Boga znas, opet si pjan i drogiran na pos'o dosao..
SRETNO ROĐENIIII!!!
lamonaca1
Neretva hladna,stari most,velež i raja.... Maticu miran budi,polupo si loncice.mi u mostaru znamo da je zrinjski produkt UZP-a i HDZ-a,a velež je klub raje,prkosa i ponosa!!!
Realist
Da je to istina vi bi igrali drugu ligu jer nebi imali ni marke a ovako odjednom ima se za sve pa i za stadion. Ti ili si glup ili se pravis da ne vidis na cemu su ovi vasi "uspjesi" nastali
block123
Na čemu su nastali uspjesi , na gospodinu Hasicu koji nije politički opredjeljen , koji je okupio sposobne ljude iz čitave BiH vjerovstno vam je to trn u oku , sto je okupio jake sponzore , sto svi hoće da budu sponzori Velezu , sto ima najveću armiju navijača koja dobrim dijelom pravi stadion a nisu ništa ukrali i uzurpirali tudje .
Kapak
Brojite utakmice ili koliko se pretkola proslo dalje?
Rodjeni66
Šta piše ovaj Matic,okom on koje vještački klub.Možda misli na svinjski oni su 94 god.izmišljen klub i vještački.ili nije dobar pola teksta piše velikim slovima a onda malim niđe veze.
Kapak
Matic je fasista kojeg jede cinjenica da nema logora, ubijanja, tenkova da pucaju po Mostaru gdje nema HVa.
Ende
Neko je igrao play off lige prvaka (najjaceg klubskog takmicenja na svijetu), neko se bori za play off konferencijske lige ( trece eoropsko takmicenje po kvaliteti ) ... bezveze sa nerealnim i glupim tekstovima "bacate neku kost" da se raja prepire ... velezu svaka cast, i sretno im u cetvrtak, a clanak je nebulozan i promašen totalno.
chelsea321
Bas to glupa usporedba ligu prvaka usporediti sa ovon konferencijskom ligom i ovi novinari nemaju dvije ciste gdje moze biti isto liga prvaka i konferencija..
Kapak
Mislis da velez ne bi prosao borceve protivnike?
tip
Vjerovatno mislis na Basel a ne na Benficu??? Ili da te ostavim da trabunjas?
SeoRusilac
Idu mi na neku stvar ovi novopečeni navijači koji već dva dana plaču kako nema karata za istočnu tribinu. Vama da se ide na utakmicu vi ne bi birali tribinu. Vi ste Instagram turisti,a ne navijači
Kapak
Matic
TREBAMO BITI LJUDI A NE LICEMJERI I PISATI ISTINU O OVOJ VJESTACKOJ TVOREVINI. KAD NAM SMETAJU TUDJI TREBAMO KRIVITI I OVE BOZEMESACUVAJ ''NASE'' jer Takozvani fk velez je produkt sda koji nema nikakve veze sa fudbalom niti sportom uopsteno. Izmisljen je u najzaostalijem dijelu BiH i Balkana samo da bi koristio za sirenje netrpeljivosti i mrznje. I naravno magarad bez mozga koja podrzavaju tu vjestacku tvorevinu sluze politicarima za glasove na izborima.
pjanke.sa
Odakle tebi pasa ove info? Jel stvarno tako mislis ili je neki drugi razlog tvog satiranja Veleza?
Matic
Samo pisem cinjenice pasa moj solidni. Nisam licemjer da krivim samo drugu stranu a krijem svoju sramotu. Ova vjestacka tvorevina nema nikakve veze sa sportom osim te sto ih je vlast na neposten nacin ugurala u PLBiH i koriste marvu za sirenje mrznje i ispunjavanje svojih ciljeva, a to je ona stara poznata ZAVADI PA VLADAJ. Njih su izmislili da bi skupa sa covicevcima sijali strah i mrznju medju ionako glupe i zaostale hepokovce.
SeoRusilac
Ti si hebeni bot
Matic
Ja sam bot jer pisem istinu??? Vidi se da si klasicni tovar i ovca za muzu i sisanje vune za potrebe nasih nacionalista.
enko
Maticu,tebi jedna strana mozga neradi a druga na rezervi. Naprijed RODJENI,svi u napad,maticu miran.
Kapak
Fasisto, nece vise nikada biti HV po brdima okolo da nas tuce. Prisjeti se da je Armija dosla oko zapadnog dijela, a Alija rekao da se ne ide dalje, tada je potpisana kapitulacija. I VJESTACKA TVOREVINA HZHB je nestala.
Kapak
Ti si lud covjek. Em fasista em lud Maticu
Jakako
Jedino može da je FK Velež stvorio SDA a obratno nikako. Ne može sin biti stariji od babe svog nikako. Nego mali (Matić) da nebi ukakio pempas mani se mržnje i vrijeđanja nije ti to dobro za jetru nikako.
user1627592516
Ja koliko znam u historiju ovog velikana zvanog Velez, ovo je gigantski klub koji je harao i u bivšoj Jugoslaviji, kao produkt dao je mnogobrojne igrace koji su kasnije postali treneri kao npr Vahid Halilhodzic,... Za vrijeme rata uzurpatori zvani Zrinjski ili svinjski je sve pehare pobacao u Neretvu, a stadion pod Bijelim Brijegom im oduzese, stari je izronio jaci nego ikad i to je vasa bolna rana! Pozdrav iz Zenice.
Matic
E cuj velikan hahahahahhahaha. U pravu su ujke sto su ih protjerali jer magarad nisu za grada nego za planine. A i oni su otjerali vrapcicane srbe i oduzeli im zemlju i pijacu i pretvorili je u stadion. A taj kazem jaaaa Halilhodzic je tipicni predstavnik tih tovara jer je sam sebe ranio samo da bi izisao iz te selendre.
Lavillenie
@Matic licis mi na Sarbita debilanu svojevremno
velez mo
Matic,Objektivan si ko Smiljko Šagolj 93-ce,a uša cobane
Nije.bitno
Ovaj odavno ljekove nije popio, i sta radi portal sa ovim likovima. Radi lajka? Radije cu na kraju otpratit ovaj portal
Nije.bitno
Prvo se informisi na cijoj zemlji je stadion
block123
Bujrum @Matic da u četvrtak gledaš jedini bosanskohercegovački klub u Europi , ne znam za koga navijaš al predpostavljam ali ti oni ne igraju Europu , dodji ugostit ćemo te europski jer smo mi jedini Europljani u BiH
user1574859714
Momak ti si ovdje zalutao
user1579962154
@Matic kad navijač , pazi sad ZRINJSKOG nazove nekoga “vještačkom tvorevinom”. HAHA pa to je vec dovoljno smiješno, to je vas posao i tako ste vi nastali tupko. Nastali ste u jeku rata kao “hrvatski” klub (pored čijeg imena i dan danas stoji zastava BiH i stajat ce zauvijek”. Glupko, Velez su vratili NAVIJAČI a ne politika, Velez sve sto je ostvario ostvario je zbog navijača jer gdje je bila politika kad su nam kljuc u bravu stavili? Mi znamo da vase krhko srce ne moze da podnese da neko Rusi AEK dok za isto vrijeme vi igrate protiv Trnja, znam da vas srce boli sto ste napokon ono sto zaslužujete- niko ili ti ga mali klub iz Međugorja. Budi miran danas, popij nesto za spavanje da nam ne ode jos jedna budalica sa portala
Adnan tz
Velež ako prodaje ove svedane Napuniti ce kasu i biti miran 2-3godine od tih para,ako neko ne jami al cisto sumnjam da ce. Liga im nije krenula dobro ali od tih para ako se Pojačaju malo mogu do titule sledece godine Jer kako vidim liga je slabija i niko Nece da ulaze ozbiljne pare u klub
Mackintosh
Hoce kad prdne mrtav konj
Kapak
@Mackintosh seronjo koji se krijes iza ovoga, a novinar si ssa, lajao si za aeik, kolerajn, sad lajes, pa dzukelo zabijem ti materi umoris li se lajati sestru ti ****m u supak?
block123
Momci su vec odradili ekstra posao , a u cetvrtak sta Bog dragi da , nek bolji pobjedi , nadamo se u ovom slucaju Velez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.