Rođeni s puno optimizma u Zenici: "Nikakva bol ne može zaustaviti igranje"

Radovac i Haskić pred meč

Rođeni s puno optimizma u Zenici: "Nikakva bol ne može zaustaviti igranje"

M. Šljivak

Velež se sutra u Zenici bori sa Sarajevom za trofej Kupa Bosne i Hercegovine.

Pred ovaj meč govorili su fudbaleri mostarskog tima Samir Radovac i Nermin Haskić i veoma su optimistični pred ovaj veliki meč.

"Osjetim malu bol, ali ta mala bol ne može da zaustavi moje igranje. Nadam se da će biti sve u najboljem redu. Neka pobjedi bolji", rekao je Samir Radovac i dodao je:

"Emocije se moraju izbaciti kada su utakmice u pitanju. Posao je posao, Sarajevo je klub koji volim, koji mi je drag. Velež sam zavolio i dajem maksimum za njih. Volio bih da podignem pehar s Veležom", istakao je Radovac.

Haskić ističe da se u mostarskom timu već dugo razmišlja samo o finalu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Već duže vrijeme se pripremamo za ovaj meč. Mjesec dana nam je samo ova utakmica u glavi. Mislim da smo spremni za trofej", rekao je Haskić i dodaje:

"Ne bi trebalo da bude pritisak. Igrali smo Evropu, vraćali smo se iz teških situacija. Vidim da su momci spremni da daju sve od sebe. Ne znam još hoću li igrati, znat ću nakon ovog treninga. Svi žudimo za ovakvim utakmicama. Jedva čekam. Molim se da mišić izdrži danas i sutra".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djenanj
Samo hrabro Rođeni, kup je naš !!!!!
7 4
starmac
Tako je HASKE,tako je SAMKE.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi