22

Komentari (22)

samac
Sta reći malo igrači Veleža malo više sudije i desi sta se desi. Ali sto upada u oči neće se se ovo dogoditi Zrinjskom i Borcu nikad ovolike greške sudija protiv jedne ekipe.
Brazuka
Kladara je čudo. Sram vas bilo setate u drugom dijelu
Adrian
Ma na pomaže se Širkom, Zrinjskom i Borcu nikako.
SonPen1946
MENTALITET VRAPCICI
rodjeni95
Ma dzaba nam sudjenje, sami smo prokockali 3 gola razlike. Za****ncija odbrane i gubitak 2 boda.
siroki1991
Ponisten cist gol Velezu, ali su prvi gol dali nakon faula (1-1 u sudackim greskama). Sva 3 dosudjena penala su CISTA! Velez nas pojeo 1.poluvrijeme, Barbaric majstorski digao ekipu na poluvremenu i pojeo Veleza u 2.pol
user1605368976
Dva penala svirat gostima i poništiti čist go domaćinu to samo moze ****** dosuditi. To ni Gigovic nebi uspio tako uraditi.
Jasko.Tz
Ne kudi konja kojeg nisi jahao...realan rezultat za obje ekipe cestitke i za vrapcice i za listicu
antikomunist
Hej kopile, ne nazivaj me konjem,jel jasno?Tamo u tu svoju smrdljivu Tuzlu komunistricku pa tamo navijaj za svoga insallah FEDERALCA dogodine.SAN mi ej da ta kuurva Sloboda ispadne iz Premijer lkige i NMIKADA se vise ne vrati, kao i Borac.Ako ces replicirati,onda repliciraj NORMALNO. Dvije stative Veleza, postignutio 5 cistih golova a od toga jedan ponisten, a Sirokom navlace poenale.Igrac Sirokog Rozic igra POOGIBELJNO od kako je usao i tebi je to"realno".Serrem ti se u realnosy
StarMoVe
Ajd začepi anti. Komunisti su ginuli takodje za BiH i ovom i u onom ratu posebno i cijeni malo te ljude kakvi god oni bili. Da nije bilo njih ko zna bil bilo BiH nakon drugog svjetskog rata.
antikomunist
Barbaricu naprcim ti se svega zivog i mtrvoh, tebi i R4ozicu!Odlicna utakmica odlicne dvije ekipe ali sudije su usrale sve. DVA poklonjena penala Sirokom, ponisten CIST gol Veleza(Ovcina), i on se ima sta buniti.Totalno nezasluzeno.Ipak mislim da je ekipa Sirokog jedna od najboljih ekipa u ligi ali im onako ostra igra nije potrebna. Onom rozicu bih se najj**** svega mrstvog i zivog,koji POGAN od igraca!
antikomunist
Bravo ujkani,samo dislajkujte,.Niste dislajkovali kada je Zrinjskom sudija pomogao bas protiv Sirojig.Z
StarMoVe
Poništen čist go za Velež i penal za siroki van 11 metara sta reć.. Forzza Velež!!
damir83
Valjda 16 metara ?
StarMoVe
Ma ja od ovolikih penala smantalo me heh..
user1613662710
Sve regularno najrealniji rezultat za obje ekipe
nakopitam
Covic im tako naredio
Mostarac94
Adis Mulahasanovic igrac utakmice
Klicko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.