29

Komentari (29)

rodjak
Ja sam predlago da Velez zatrazi odgodu ove utakmice , bola ako se zarazimo na****li smo pravo.Da su trazili odgodu radi utakmice u Evropi samo bi se nasmiali ko i Sarajevu..Znaci oni igraju Evropu i uzimaju veliki kesh i sad ko mi im trebamo udovoljiti a mi dbijamo qurac od ovce i sami sebi skacemo u usta sto ce mo sami sebi zakomplicirati situaciju igrajuci srijeda-subota.Evo sada da kazem za u buduce da nikome nece biti udovoljeno da se odgodi utakmica radi Evrope,libo nas racku mi od toga nemamo nista i prije svega gledamo interese nasega kluba i cao dovidjenja.Sa Sarajevom imamo te prijateljske odnose ali se nama niko nece plekati sta ce mo raditi i kako ce mo raditi.Mi stitimo interese naseg kluba prije svega i protiv Sarajeva i protiv Sirokog.Ako se malo ozbiljnije udju u razloge neodgode protiv Sarajeva i odgode protiv Sirokog moze se lahko skontati da smo donijeli prave odluke u oba slucaja
Zaccheroni
Igraci sirokog su bolesni,desetkovani...i muski potez veleza,nije fer igrati. Drugo,ovi sto bi i igrali su vjerovatno bolesni i rizik je igrati s njima i logicno je da uprava veleza stiti zdravlje svojih igraca. Trece,porediti situaciju sa sarajevom i sirokim je nebuloza. Elem zdravi,pačni,elem sampioni,elem prekucali ligu,velikani...i utakmica protiv kako evo neki kazu "malog veleza" vam problem?!? VELEZ JE GIGANT I SA SVAKIM FER I MUSKI FAJT. Naklon za potez!
vence
Evo i Sarajevo je u q.cu sad sto su igrali protiv Sirokog i jos 6 zarazenih na terenu bilo..ko zna koliko bi ih i sutra iz Sirokog doslo..naravno da je bolje odgoditi..nema ovo nikakve veze ni sa Dudicem, ni pitarima ni projateljskim odnosima..jednostsvno pametna i zdrava odluka kuju ce, nadam se, savez prihvatiti.
Kladionicar_iz_mira
Ne smeta Dudicu gust raspored vise?!?
Deda3003992
Navijač sam Veleža da se složim sa ovim ne mogu, ne odgodiš sarajevu kad mu je trebalo za evropu duze dana za pripremu, a sad odgađaš širokom, smješni ste i žalosni ovim postupkom.
rabodimis
Interesantno.. Sad je regularno prvenstvo ? Za Mladost vas je sve bolio ku*ac kad je primila 6 komada od Borca al ovim fasistima izlazite u susret.. Oni nemaju juniore ko Mladost ? Oni su "ravnopravniji" ? Ja stvarno ne znam sta nam to porucuje Velez, ako odgode slucajno tekmu sa Sarajevom prvenstvo nije regularno ali ovo je normala, sve regularno, bratski potez ? Samo se vi mazite i pazite... ;)
Kladionicar_iz_mira
Bravo Dudiću, krme odvratno.
user1596870987
Dudiću majmune sad ti ništa ne iskace iz sablona?! Pyzdurino smrdljiva, dabogda ispali u 7 ligu i nikada se ne vratili....takodjer se nayebem mayke onome ko je izmislio ove "prijateljske odnose" sa ovim kurthonima oz Vrapcica
Ende
A kad je Sarajevo igralo u Europi tada se Dudiću nije moglo odgoditi ? Remetio bi ti se ritam utakmica priprema bla bla bla ... P***o jedna hinjava !!!
BordoBijeli1946
Kaze Feđa upitna bi bila regularnost takmicenja. Sad mu nije upitna poserem mu se u usta i dobro nogom naguram. Zapamticemo ovo.
Hornet9821
Vi izgleda morate docekati sudbinu Sirokog,pa ce vam dugo iscekivani derbi pasti u vodu,bas da vidim kad inkubacija prodje i eto ne daj Boze budete desetkovani,hocete li traziti odgodu,btw kad god ste zaglavili u hercegovini imali ste nasu podrsku,ali ti ocito ne prelazis granice kantona
Hornet9821
Ma ja samo daj vama begovi,a ostale ko .... lokal poltika marin dvor bascarsija
Tmm1987
Nisu ****e ko ovi s lavora
Hakkinen
Mitomane ni jene -:)))
Higi
Bolje odgoditi nego da nam se zaraze igraci i onda belaj u ostatku prvenstva. Svakako cemo ih dobit. MUSVDG
Hakkinen
Velež je gigant klub a ne fukara. Bravo rođeni
fantasma
Realno, jedan od manjih klubova u ligi.
BordoBijeli1946
@Hakkinen A po cemu je to veci klub od Slobode, Celika, Borca? Cak je i manji. Od svih navedenih najvise su vremena proveli u nizem rangu. Sa vjecitim rivalima necu ni da ga poredim.
Hakkinen
@BordoBijeli1946 i sam sam ti pitar tako da nema rasprave sa tobom.
Velež je za mene uvijek bio GIGANT i ostao poslije mog/ našeg Sarajeva.
Vozdra okano
BordoBijeli1946
Sloboda, Celik i Borac su takodje giganti. Klubovi sa dugom i velikom tradicijom. Nista manjom nego je Velezova.
Higi
I dalje ima normalnih navijaca. Svaka cast kralju pozz iz Mostara
Hakkinen
@BordoBijeli1946 slažem se pitaru imaju tradicije ali ja iznosim svoje mišljenje po pitanju Veleža ne umanjujući tradiciju svih tih gore navedenih.
Lp
BordoBijeli1946
Svakako, imas pravo na svoje misljenje. Isto kao i ja na svoje. LP
starmac
BordoBijeli1946@Ja ću da ti odgovorim što smo veći od tih nabrojanih.1.Osvajali smo 2xkup Maršala Tita,3x viceprvaci bivše države,3.te koje si nabrojao igraju na svojim stadionima i do rata nisu više igrali u EVROPI od VELEŽA.4Pitam te za 2 godine ko će biti ako Bog da veći dok izgradimo ARENU pa ostane samo ulaganje u igrače.Ovako bi ti mogao nabrajati mjesec dana.I na kraju pozdrav pravim navijačima SARAJEVA.
Hakkinen
@starmac pozdrav i tebi prijatelju i ako Bog da da vam se ispune sve želje i da napokon idete ka gore , jer vakat je.
Rođeni su rođeni naravno / moje mišljenje/ nakon mog Sarajeva koji mi je u venama.
p.s. pozdrav za mog druga @VenamaHrabrih
Hornet9821
Porediti Velez sa Celikom Slobodom i Borcem je cisto nepoznavanje istorije,koja nije btw pocela 2002,takodje osvajaci su 2 kupa koja imaju vecu tezinu nego vasih 5 bh kupova,borac i celik uopste nisu aktivno ucestvovali u toj ligi
Hornet9821
Btw giganti iz gl grada jedva 3000 imaju prosjek po utakmici,Sarajevo ima 500000 stanovnika,a Mostar koji navija za Velez 50000,sve je jasno a imaju prosjek 3000,tastatura navijacu
Taceoni
Tako treba????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.