28

Komentari (28)

SarajFK
@*p!p!t@* da vam se covic nije smilovao ponovo bi ispali i ugasili se, sto i jes realno. Ali eto guze vas politicari jedan po jedan pa tako opstajete. Ali sta cete kada nestane njih. Imate jos samo scepana i nakon toga vam je gašenje jer svi drugi su se vec izredali na vama
user1639705257
@SarajFK izbriši taj nick jer ljudi misle da si iz Sarajeva , smeće pokvareno.
Piši o sportu a ne o politici , budalo zatucana.
Bravo Velež
Zaccheroni
Al mi tebe gu*zimo al dzaba
SarajFK
Jeste li primjetili da su na onom dijelu tribine gdje je bila smjestena grupa od 30 magaRAdi, bila crvena zastava sa nekoliko kockica u jednom uglu?!?!? Polako pocinju pokazivati rezultate zadnjih izbora. Jos im je samo osto scepan radoncic da mu ga poglabaju. On ce vjerovatno doci na red za 4 godine.
Roodjeniiiiii
De sjasi, stignes li pratit svoj klub od nas? Veci si velezovac od nas ?
zilan66
Ovaj sudija je pokazao sav jad i bijedu u sudijskoj organizaciji.bez kvalitete , skromnog znanja ali zato puni prepotencije maltretiraju ekipe,igrace i gledaoce.
SarajFK
Nije sudija kriv. Samo je radio sto mu se naredilo. Ovo njesto iz vrapcica se sada naguzilo covicu i on poduzima sve sto moze da ih sudije zastite. Politika jbg.
SarajFK
Covicevci pare koje su dobili od hdz ulazu u sudije. Poceli kopirati grinjski
Zaccheroni
Ćović je vazda bio naš,jesi li to tek sad skonto?!?
fukaraslana
Odlazi upravooooooi odlazi kret.ni odlaziteeeee Imamoviceve sluge odlazite lazni milioneri a vi svi treneri tkz nemojte vise dolaziti ni blizu Tusnja jer vidite da neznate da niste ni za 2 fed lige
antikomunist
KATASTRIFALNO SUDJENJE OPET! čist gol pomišten Veležu i čist penal oni karakterišu kao lafo simuliranje a mnogo banalnije stvari se sviraju za Borac i Zrinjski. Haskić zna čim nije penal biće izmišljeni žuti. Fuj proklet bio SNSD I HDZ i njihova zamisao kako"vladati"zemljom po njihovim aršinima.
vence
Kalo bola? Eo velezovac sam od glave do pete..a za penal Haskic se izvinoo i priznao da je simulirao..go je bio, svakako
crnoicrveno
@vence pusti se ovog nije ovaj u vinklu, njega je amidza napravio dok mu je otac sa sestrom bio
Klicko
@Mostarac94 još da real dobije,hala madrid
Klicko
SarajFK
Nevjerovatno je koliko sudije navlace za ovo njesto iz vrapcica. Vidi se tu veliki uticaj novog zagondzije covketa.
VELEZ
Kakav vam je dudic? Dudla te li?
zilan66
Navucemo ti ....
*p!p!t@*
Gledaj ovog krezubog debila. Navukle nam sudijw poništavanje čistog gola. Yebo se ti u materi svokoj...
realista1982
Kad igrac,čiji jedini kvalitet je bio samo trci nije tvoje da razmišljaš dodje u situaciju da bude trener (moguće samo u Slobodi)evo rezultata...
VELEZ
Sloboda inace poznata kao kanta za nabijanje za velez. Ovi postoje 103 godine a nikad ni jedan trofej nisu osvojili. Gasi te se jadnici.
crnoicrveno
Uci gramatiku magarac
Mostarac94
Nek je ocepilo, Forza Velez i gedzicu karamo ti mamu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.