30

Komentari (30)

rodjak
nismo neki bogatasi,i kod nas je jako tesko graditi sportske objekte po nekim Evropskim propisima jer jednostavno nema dovoljno para nigdje,ali Velez to lagano radi u skladu sa mogucnostima i ovaj projekat ce sigurno biti u narednim godinama ,do iduceg ljeta ce se sve uraditi da se mogu Evropske utakmice igrati na Areni Rodjeni,a u naredni par godina da se sve ovo kompletira. Mi idemo prema nasem cilju to je sigurno,a sad sto neko ima omalovazavajuce komentare preporucio bi mu da samo proba ofarbati ono sto ima a ne da nesto dogradi.Recimo ova "fukara" se javlja a stadion mu se raspada,ona stara tribina je toliko ostarila da se beton raspada,trava iz betona raste u metalnim ogradama hrdja izbija,reflektori nisu u funkciji i stubovi zahrdjali,svlacionice isto neke barake ,nova tribina nikad zavrsena do kraja,nema WC-ova ili su nikakvi i tako dalje i tako dalje,ali jok njemu je draze omalkovaziti nekoga koji proba nesto uraditi a on ne moze ni ofarbati i ono sto ima,koja pamet .Velez ce biti prvi BH tim koji ce igrati neku ligu u Evropi u to sam siguran i to vrlo brzo,mi radimo i idemo prema tom cilju a vi nastavite sa debilskim komentarima
Rodjeni1985
Znaci bez stubova, odlicna ideja!
StarMoVe
I nakon Rođenih; Rođeni! Srušite nam, ukradite opet đaba vam bilo i poslje rođenih ,rođeni. i opet i opet i opet i opet do Groba i poslje! Nek požive dušmani.
enko
Asam85
Bravo Velež, samo da ga ne čekate ko mi jug na Grbavici.
tranzicija
Vala nam je pun q 3d prezentacija...
user1582456981
Treba Velez biti uzor mnogim klubovima kako se ide korak po korak napred.. kapa do poda za Velez
lamonaca1
Valjda juzna tribina,istocna je Red Army tribina
samir49
Velež je srce bosne ponosne....samo naprijed.....nemojte ko Čelik zavrsit a sve imaju....
bk123
Čuj Velež srce Bosne, svašta
Ali_Juve
Međede jedan novinarski... Treba izgraditi još južnu tribinu a ne istočnu. Zdenka napravljena između istočne i sjeverne tribine a ne sjeverne i zapadne.
bk123
Nitko više nije izbacio projekata a manje stadiona napravili kao Hrvatska i BiH.
bk123
Hajde ti meni reci šta je se to napravilo, a sigurno je desetak klubova izbacilo svoje projekte a ništa se nije pomaklom od tog izuzetak je samo Osijek u Hrvatskoj koliko sam ja upućen možda i griješim, a Veležu isto čestitke na uredjenju ali to je samo uredjenje, stadion koji nemože primati europske utakmice nije reprezentativan. Je sredjen al nema uvjeta za europske utakmice. Zato kažem da je izuzetak samo Osijek u Hrv i BiH. Ispravi ako nije tako.
goku_iz_sirokog
Nadam se da ce se stadion stvarno izgraditi, a ne da propadne kao svaki drugi projekt u ovoj državi
Ars412
Hoce aBd.. gradi se polako
Grohot
Kakva je reakcija u dalekoj za ovaj projekat?
Manager
Grohot
CeZenicaLik
Rodjeni cestitke iz Zenice i samo dalje i tim putem.
fukaraslana
Da mogu opet u 1 fed pa tamo da im Gracanica pusti pobjedu da udju u premijer ligu
MethodMan
Bolje brate da očistite ono ruglo od tusnja ubjedljivo naprljaviji stadion od prvoligasa smeća iza njeg ko da je otpad
Sanin_Mostar
Migrantu vase je da se spremate za federalne
Ars412
Cast Slobodi (prijeratnoj) ova sad se ne moze nazvati ni klubom, a ni vi navijačima
velez mo
ŠEMSO,da nam budes ziv i zdrav i bar jos 100 godina vodis klub,ovo ce se vrlo brzo ostvariti, jos zdenka i nova tribina.Samo dajte broj racuna,Velezovi tifozi iz cijelog svijeta ce skupiti za zdenku i tribinu za max mjesec dana,kad smo poceli da i ovo zavrsimo
turuluru
Fukarastino vi kakav Ste narod,ustvari ne narod vec gamad,vama dodje Azmir donese vam pare,sve vam dadne,podigne Klub iz pepela i jedva docekate da ga otjerate. Prema tome vama ne valja onaj Sto vas je branio. Pa kako ce valjati neko da strane. Prema tome Ako mozes sagni se i ruckaj svoja muda od muke(mada tesko mozes dofatiti) ako je bezuspjesno naletim ja da malko Mi podmudak dojkis,Jade jadni
COVID19
@fukaraslana vi imate jos jednu sezonu u premier ligi, slijedi vam ispadanje 100%. Pa se onda mozete umjesto Borcu, Zrinjskom i Sirokom naguyiti Brotnju ili GOSKu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.