Velež sutra u generalci protiv Bosne iz Visokog

Rođeni se spremaju za drugi dio sezone

Velež sutra u generalci protiv Bosne iz Visokog

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža polako ulaze u samu završnicu priprema za nastavak Prve lige FBiH, koje su počele 08.01.2018. godine.

U proteklom periodu Rođeni su pored redovnih treninga odigrali i deset prijateljskih utakmica, u kojima su upisali šest pobjeda i četiri remija. Iako rezultat u pripremnom periodu nije u prvom planu, sigurno da su im pomogli u stvaranju dobre atmosfere u i oko ekipe.

Pred fudbalerima Veleža sada je posljednja, generalna proba, kada će u subotu 24.02. od 15h odmjeriti snage sa ekipom Bosne iz Visokog. Iako je želja bila da se ova utakmica igra na prirodnoj travi, zbog najavljene kiše utakmica će se gotovo sigurno igrati na pomoćnom terenu Stadiona Rođeni.

Dosadašnji tijek priprema za fkvelez.ba prokomentarisao je Minel Doljančić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pripreme smo odradili veoma dobro i kvalitetno. Odigrali smo dosta jakih utakmica koje su nam pokazale snagu i kvalitet, dobre stvari, kao i one malo lošije na kojima treba da nastavimo da radimo. Smatram da smo jedna od najspremnijih ekipa u našem prvenstvu. Pored toga smo i dosta mlada ekipa, koja uz 3-4 malo iskusnija igrača može puno dati u narednom periodu", jasan je bio mladi nogometaš.

Velež će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod Olimpika.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

suncan grad
Mostar u srcu Velez do groba,..naprijed,..naprijed Rodjeni.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije