Zastava Palestine na stadionu Veleža, a Red Army objavio jasnu poruku na Facebooku

Pružili podršku

Zastava Palestine na stadionu Veleža, a Red Army objavio jasnu poruku na Facebooku

Endin Čaušević

Velež i Željezničar igraju trenutno u Mostaru utakmicu 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se pred praznim tribinama, ali su navijači Veleža pred ovu utakmicu odlučili da na svojoj tribini iza gola postave zanimljiv detalj.

Naime, navijači mostarskog kluba su iza gola postavili zastavu Palestine u znak podrške narodu ove zemlje koji je ponovo u sukobu s Izraelom.

Novi sukobi Izraela i Palestine počeli su prije nekoliko dana, a nakon zračnih napada poginulo je preko 50 Palestinaca, a poginulo je i najmanje devetoro djece.

Popularni Red Army odlučili su na ovaj način da pruže podršku narodnu Palestine koji se već decenijama nalazi pod torturama od strande Izraela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Veleža su i na Facebooku objavili fotografiju uz poruku: "Free Palestine".

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fourteenwords
Ovo je za najstrozu mogucu kaznu! Velicanje terorizma i ubijanja nevinih civila i djece! Uzas!
2 9
Turgut2
Bravo. Jadni palestinci arapksi korumpirani lideri su ih pustili odavno a i oni sami nisu slozni djelimicno zaslugom izraela koji to radi preko spijuna itd
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti