Velika sramota navijača Chelseaja: Objavili video na kojem rasistički vrijeđaju Mohameda Salaha

Treba ih kazniti

Velika sramota navijača Chelseaja: Objavili video na kojem rasistički vrijeđaju Mohameda Salaha

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Chelseaja u nedjelju igraju veliki derbi u okviru 34. kola Premiershipa.

Redsi se bore za titulu s Manchester Cityjem i samo pobjeda im ide u prilog na meču protiv Chelseaja. Nema sumnje da će Anfield biti centar svijeta u nedjelju od 17:30 sati jer je ovo jedna od najvećih utakmica sezone što se tiče Liverpoola.

U Chelseaju su svjesni da najveća opasnost dolazi od Mohameda Salaha koji je prošlo kolo konačno zabio gol i prekinuo golgeterski post.

Međutim, navijači Chelseaja sramotnim videom već su počeli vrijeđati Salaha i to na rasističkoj osnovi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni su objavili video na kojem pjevaju da je Egipćanin terorista i bombaš, a dobili su žestoke osude zbog toga. Mnogi za njih traže kaznu od Chelseaja i da im se doživotno zabrani dolazak na mečeve ovog kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
zajebancija kakav crni rasizam odma...
0 7
Mica
sispendovat zivinu dozivotno.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi