Velika tuga za porodicu Luciana Spallettija, poruke mu poslali Inter i Roma

Preminuo njegov stariji brat

Velika tuga za porodicu Luciana Spallettija, poruke mu poslali Inter i Roma

Endin Čaušević

Luciano Spalletti na kraju ove sezone vjerovatno će napustiti klupu Intera iako je uspio izboriti odlazak u Ligu prvaka.

Italijanski mediji smatraju da će Inter konačnu odluku saopštiti u narednim danima, ali da je sigurno da će Spalletti naredne sezone trenirati neki drugi klub.

No, sve to sada je u drugom planu za njega nakon što je jutors saznao tragične vijesti da je preminuo njegov stariji brat Marcello u 66. godini života.

Spallettijeva porodica je u velikom šoku zbog iznenadne smrti Marcella, a javnosti još uvijek nisu poznati detalji. Svoje saučešće i podršku na Twitteru izrazili su Inter i Roma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi