Velika zabrinutost zbog povrede bh. reprezentativca
Reprezentativac Bosne i Hercegovine igra zaista odličnu sezonu u dresu Empolija (Foto: T. Hebib)

Krunić van terena

Velika zabrinutost zbog povrede bh. reprezentativca

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić doživio je sinoć neugodnu povredu.

Bh. fudbaler je krajem prvog poluvremena u duelu Empolija i Napolija napustio teren zbog povrede, a navijači Empolija su itekako zabrinuti.

Krunić je bez dileme glavni igrač ovog tima. Igra zaista sjajno, ali sinoćnja povreda aduktora bi mu mogla donijeti nešto dužu pauzu.

Upravo je to razlog zbog kojeg vlada velika zabrinutost među navijačima. Empoli se bori za opstanak i svaka utakmica za ovaj tim je do kraja sezone imperativ.

Krunić će kako stvari stoje određene utakmice propustiti. Neće ga sasvim sigurno protiv Udinesea tokom vikenda, a pitanje je kolika će pauza biti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nema informacija o težini povrede, no za sada za Krunića stvari ne izgledaju dobre.

Bh. fudbaler je ove sezone nastupio u 28 utakmica i ima učinak od četiri gola i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi