Veliki dan za NK Čelik: Sutra otvaranje prvog klupskog oficijalnog Fan Shopa
Od sutra će svi navijači Čelika moći kupiti oficijalni suvenir NK Čelik na stadioni Bilino polje. Foto:NK Čelik

Zeničani svakim danom napreduju u organizaciji

Veliki dan za NK Čelik: Sutra otvaranje prvog klupskog oficijalnog Fan Shopa

Dino Kurbegović

Nova Uprava NK Čelik kako je preuzela rukovođenjem kluba s Bilinog polja pravi sjajne poteze i pokazuje kako se treba rukovoditi klubom.

Iako imaju raznih opstrukcija, mnogo dugova je za riješiti, a svi žele da preko noći ponovo vide klub u najvišem rangu takmičenja. Ipak postupak vraćanja kluba ba staze stare slave je dugoročan proces i zahtjeva podršku i strpljenje.

Jedan od poteza koji će svakako obradovati sve navijače Čelika jeste sutrašnje otvaranje prvog oficijalnog Fan Shopa NK Čelik.

Prodavnica se nalazi pored službenog ulaza na istočnoj tribini stadiona Bilino polje. Za početak, asortiman će biti ograničen na manji broj artikala, međutim, oporavkom kluba radit će se i na razvoju ovog važnog segmenta poslovanja, a konačan cilj će biti i otvorenje znatno većeg Fan shopa koji će igrati značajnu ulogu u prikupljanju prihoda.

Kupovina će za sada biti moguća isključivo u prodavnici, a menadžment aktivno radi i na razvoju platforme za online naručivanje i isporuka za BiH i inostranstvo što će uskoro biti omogućeno.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Nakon dugo vremena, klub će konačno imati vlastitu prodavnicu odjeće i suvenira od čijeg rada će korist imati isključivo NK Čelik Zenica, što znači da više nema opravdanja za kupovinu klupskih artikala na drugim mjestima od čega klub neće imati nikakvu korist.

Svakako korak naprijed i velika stvar za sve one koji godinama žele imati neki suvenir kluba, kojeg prije nije bilo moguće kupiti u oficijalnom obliku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starmo1922
Samo jako.Sretno vam i da se vratite gdje pripadate! MUSVDG⚜
16 0
RacioEmocionalan
Sretno Čelik, pozdrav iz Mostara!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi