Veliki preokret: Van de Beek mjesecima pregovarao s Real Madridom, ali na kraju ide u Englesku?

Želi ga Manchester United

Veliki preokret: Van de Beek mjesecima pregovarao s Real Madridom, ali na kraju ide u Englesku?

E. Čaušević

Holandski reprezentativac Donny van de Beek na kraju ove sezone će gotovo sigurno napustiti Ajax.

Van de Beek je sve oduševio svojim igrama prošle sezone u dresu holandskog kluba, ali je na iznenađenje mnogih i ove sezone odlučio igrati za Ajax.

Međutim, gotovo sigurno je da će Van de Beek napustiti Amsterdam na kraju sezone, te napraviti iskorak u karijeri. Iako se dugo špekulisalo da će karijeru nastaviti u dresu Real Madrida, čini se da je došlo do preokreta.

Engleski mediji pišu da je Manchester United pokazao veliki interes za ovog veznjaka, te da su već kontaktirali Ajax. Crveni đavoli žele dovesti još jedno zvučno pojačanje kako bi se naredne sezone vratili u sami vrh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je napravio pun pogodak ove zima dovođenjem Brune Fernandesa i Odiona Ighala, a dolazak Van de Beeka sigurno bi bio još jedan odličan potez čelnika kluba s Old Trafforda.

Ovaj 22-godišnjak s Ajaxom ima ugovor do ljeta 2022. godine i odbio je mogućnost da produži isti. Navodno, Ajax bi od njegove prodaje mogao zaraditi oko 55 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

public_agent
Po meni najzaslužniji za uspjehe Ajaxa u prošloj sezoni...
0 0
Mele
Bolji od Pogbe u ovoj sezoni, prodajte ga u Real. uzmite ovog boljeg, jeftinijeg i mladjeg. sa Brunom bi bio idealan u timu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi